Emag deschide primul „Apple Shop” din România (de ce e Shop și de ce e primul, nu știu). Cu ocazia asta au și niște reduceri, poate interesează pe cineva.
Un bundle interesant de la MacUpdate, cu DevonThink Personal, Paragon NTFS, Sparkle “capi de afiș”, la 50$.
Mulțam. Da, interesante și tentante prețuri, mai ales dacă dau și în rate cu dobîndă zero cum practică iStyle.
- Disk Drill Pro ($89)
- HDR Darkroom 3 ($89)
- Spotdox 3-year subscription ($72)
- Sticky Password Premium 3-year subscription ($59.99)
- Macbooster 2 Standard ($59.95)
- Email Archiver Pro ($39.99)
- FoldingText ($29.99)
- Commander One PRO ($29.95)
- Fetching ($29)
- Deep Dreamer ($14.99)
- PrivacyScan ($14.99)
- Pixlr Pro 1-year subscription ($14.99)
- Kiwi for Gmail ($9.99)
- Breaking for Mac ($4.99)
- My Net ($4.99)
Totul la 25$ cu cuponul 9to5bundle.
Nu am ajuns azi acolo, am avut alte treburi… dar, una peste alta, cred că e foarte bine că mai apare un concurent pe piață. Înțeleg faptul că eMag nu este subordonat rețelei deja existente. Sunt o rețea puternică și ei, eMag există și în alte țări, bunăoară i-am văzut foarte prezenți și în Bulgaria, în orice caz în Sofia. Acuma că e shop, că e store, că e primul ori că e al doilea… nu are mare importanță, important este prețul și seriozitatea service-ului, dacă e nevoie.
La știri, cred că la ProTV sau Digi, nu mai rețin exact, l-au prezentat ca fiind “primul magazin Apple din România”…
Ei, ăsta e nivelul mass media din România, TOATE canalele se remarcă aceleași, mereu aceleași caracteristici: superficialitate, vulgaritate, ignoranță. În orice domeniu. Dacă vrei să fii dezinformat, urmărește orice canal TV din România, and you are done.
Adevărul este că eMag este mult mai vizibil decît dositele pe la colțuri iStyle și Noumax.
Ba cred că este, tot de la Apcom cred că iau Mac-urile. Iar iPhone-urile le iau din altă parte.
@Adrian_Manea: 50% reducere la PDFPen (ambele variante). Mă miră totuși review-urile destul de slabe de pe Macupdate. În presa Mac aceste programe au fost mereu lăudate.
Mulțumesc mult, cred că o să iau Pro-ul, să știu o treabă.
Am întîlnit și eu review-uri aiurea pe MacUpdate, ori de la oameni care nu știu să folosească aplicația, ori pur și simplu dau 1-2 steluțe și nu comentează. Citisem numai lucruri bune despre PDFPenPro, oricum, deci am încredere.
@Claudiu: Nisus Writer Express la $19.99: http://appshopper.com/mac/productivity/nisus-writer-express
MacUpdate are multe review-uri aiurea, cred că unii confundă evaluările cu maniile personale, deci nu trebuie să le iei neapărat în seamă.
Hmmm, DCommander ăla pare interesant…
a two-pane orthodox file manager for Mac OSX
BOR-certified?
E mișto de tot caracterizarea… Cred că o cumpără și BOR pt mac-urile lor.
Și o oferă într-un bundle cu Clean My Mac
(Era o aplicație similară cu iconiță cu trafalet, dar am uitat care…)