Office 2016 redus cu 33%. Varianta full, fără abonament, e $99. Daaaar, dînd click pe Buy Now, văd că mă duce la magazinul românesc, unde cere 650 lei…
Așa o fi în Europa; în Suedia face 1.500kr, tot pe acolo
Mie imi cere 2 999 Ft chiar mai putin de atat
Pare interesant, nu folosesc însă nici una dintre aceste aplicații. Ziariștii ar putea fi interesați de așa ceva, nu mai practic însă jurnalismul de mult, doar așa, ocazional.
Super joc! Pe Mac nu l-am jucat încă.
Pixelmator e gratuit, direct pe site-ul oficial: http://www.pixelmator.com/exclusive/
Trebuie doar raspuns la o intrebare simpla
Nu e 12!
E 294 sau Notes…
Damn it, au schimbat întrebarea: Which El Capitan app does the tutorial on p. 46 focus on? (first tutorial in the digital edition)?
Vezi raspunsul meu de mai sus
Mulțam, l-am descărcat și eu! Nu știu dacă voi folosi vreodată aplicația.
New year, new Papers
This holiday, upgrade to Papers 3 for just $19,75 / €14,75 (+VAT)
Our developer elves have done their best to stock up on copies of Papers. That is why we’re offering an extra 50% off the original upgrade price. Start the new year productively with your improved personal library of research. Hurry, this 50% extra discount is only valid until January 5, 2016.
Pe site-ul lor nu se specifică așa ceva. Oricum, asta presupune să ai deja licența.
Da, e oferta doar pentru upgrade. Eu am primit anunțul prin mail și un voucher, care se folosește la procedura de plată a upgrae-ului: xmas50.
Păi vezi!