Whatsapp va avea in curand versiune nativa pe M-uri (Apple Silicon). Pana acum era Electron si rupea resursele/bateria. Pana ieri au avut slot-uri disponibile pentru beta (TestFlight). I-au schimbat interfata si se misca foarte bine fata de cea actuala!
LE: Sper ca in curand si Messenger sa faca pasul asta.
O vor face toți dacă vor să meargă mai departe pe macOS și pe iOs/iPad OS. Ceea ce mă surprinde/enervează la WhatsApp este lipsa versiunii pt iPad, nu pricep care e șpilul: de ce există versiunea de bază pt iPhone, există versiunea asociată pt macOS (mă rog, așa cum e, pt Intel), dar nu și pt iPadOS. Care ar fi șpilul? Presupun că e unul.
Macworld face o analiză a noilor încărcătoare Apple cu unul și cu două porturi. Sigur, sunt mai rapide. Nu spun acolo faptul că, deja de peste 2 ani, diverse companii vând deja încărcătoare cu 2–4 porturi USB și USB-C. Am și eu două chargere non-Apple: unul de 30W și altul de 60W. Foarte practice la drum, este suficient unul singur de 60W care să-ți încarce simultan laptopul și iPhone-ul sau iPad-ul. Nu l-am testat dacă rezistă cu toate trei puse la încărcat, presupun că da, dar la viteză mai mică.
Vreau să spun că, de fapt, nu e nicio mare fentă ceea ce face Apple acum, pur și simplu, târziu, vine la zi cu tehnologia încărcătoarelor.
„This version of AirPort Utility doesn’t support this base station”
Găsești și tu o vechitură și, ce să vezi, tre’ să cauți altă vechitură ca s-o configurezi. Cel puțin așa zic oamenii de pe forumuri. Nici măcar nu știu dacă ar putea să facă stream, chiar așa, configurat pe un windows sau pe un apple antic…
Bravo Apple. Sustenabil până la gunoi politica asta.
Nu te enerva, așa este. Vin eu la tine cu un PowerBook din 2004, cu el mi-am putut configura o vechitură din asta luată de pe olx.
Acuma, problema s-a rezolvat de ceva ani: Apple nu mai produce airport-uri și gata.