A descris Cattus experiența lui.
Eu folosesc un adaptor de la celo.ro și un Intel 665p de 1TB de pe emag pentru un MBP 13" 2015.
Nu am văzut pe nimeni pe aici să fi luat adaptorul din poza ta - probabil cel Sintech de pe Amazon unde găsești și review-uri.
Se dă un MBP 2015 cu SSD de numai 128 GB, conform prostului obicei al lui Apple. Se cere un SSD mai capacitiv. Oferte ar fi: a. SSD dedicat unui MBP ori MBA din generațiile alea, la 1 TB costă pe la 1300 lei, mai jos dacă e și el mai jos. Spre referință, unul de 128 GB se vinde cu 350–400 lei. b. Un SSD non-Apple + adaptor.
Am optat pt a doua variantă, deoarece un SSD de 1 TB, Intel, costă taman jumate cât unul Apple-blessed.
Pe olx găsesc și adaptor, sunt mai multe oferte, de ex. asta .
Iau ș…
Salutare am un Macbook Pro 2015 , 13inch early si vreau sa pun un ssd de 500 gb am vazut ca se schimba destul de usor si daca pot cu ssd meu cel vechi sa il fac portabil este vreo varianta ceva? doresc niste link-uri si cam ce pret merita 500 gb un ssd bun multumesc.
Salutari tuturor!
Am un MacBook Air 13 (mid 2013), procesor 1.3 GHz, Intel Core i5, Memorie 4GB.
Din capacitatea de stocare de 128 GB mai am liber ~7 GB.
As vrea sa fac un upgrade la OS (am ramas la OX S El Capitan vers. 10.11.6), deci ar trebui sa fac un back-up si sa eliberez spatiu.
Va rog recomandari pt. un hard disc extern pentru back-up si un card de memorie - bune ca brand si capacitate - cu un raport pret/calitate ok. Nu sunt computer geek, asa ca nu as vrea risc navigand printre tot…