Problema iphone

buna ziua , am un iphone 4s mai vechi ieri am cumparat o baterie noua pentru ca cea veche nu mai mergea iar acum nu se mai aprind cand il pun in prizza sau usb apare sigla apple sta aproximativ 5-10 secunde dupa care se stige, am fost cu el la service de unde am cumparat bateria a spus ca bateria a fost buna da a fost avea 3% baterie si mergea sa stins si nu vrea sa se aprinda mentionez inca un lucru nu il gaseste itunes , si butonul power nu merge . ce pot face ?

Service-ul nu te-a ajutat în problema cu pornirea și cu butonul power?
L-ai lăsat în priză suficient timp ca să se încarce? Ține-l măcar 12 ore la încărcat.

da l-am tinut la incarcat toata noaptea si imi tot arata sigla appe si incerca sa se aprinda dar nu reusea … acum am reusit sa intru in dfuu mode dar acum imi da erroare 21 am pus si fisierul hosts … dar tot persista eroarea nu ma lasa sa pun nici o versiune mai veche de ios adica 8.2 doar la 8.3 imi da eroarea imi lasi un id skype sa imi spui acolo ce sa fac ?:

ma oti ajuta ntampin tot felul de errori 21 si 3914 te rog ?

http://imgur.com/bLYcVx1 uitati aici

Dacă eroarea a apărut după ce ți-a schimbat bateria, este cert din cauza noii baterii care s-ar putea să nu fie deloc nouă sau să fi făcut ceva rău băieții ăia acolo. Ei ar trebui să-ți ofere o soluție, pare vina lor.

poi da am sa il duc la ei luni dar pe mine ma nedumeresc erorile de la restore vreau sa i dau un restore dar tot apar erori 21 3194 imi poti spune ce sa fac

Și eu zic că e de la baterie.

Repararea unui iPhone nu e chestie chiar așa de simplă, nu ai ce face dacă defectul e produs de bateria sau de altă componentă defectă, trebuie înlocuită componenta defectă.

am citit pe net despre eroarea 21 si 3194 spune ca e ceva de la hosts din system32/driver/etc dar nu stiu cum ca o fac ca acei idivizi si tot la fel o da nu imi puteti spune cum sa trec de aceasta eroare

Adică ar fi din Windows? Dacă e chiar așa, atunci ar trebui să poți conecta iPhone-ul la alt calculator. Or, din ce spui tu, nu merge, pur și simplu se închide, se stinge. Ce are asta de-a face cu sistemul de operare al PC-ului? Poate ai două erori independenteȘ una legată de baterie și/sau altă componentă a iPhone-ului, alta legată de sistemul de operare.

Eroarea 21 poate avea mai multe cauze, inclusiv hardware. Repet: problemele telefonului tău par a fi cauzate de baterie. Pune-o la loc pe cea veche și te lămurești dacă aia e buba. Bateriile “noi” nu sunt neapărat bune. Eu mi-am schimbat bateria la 4S cu una chipurile “nouă”, dar care s-a dovedit că avea deja vreo 200 de cicluri de încărcare. Acum telefonul mi se restartează mereu când îl pun la încărcat, trebuie să-l închid cu totul cât stă în priză.

:sunny: e la fel la amandoua adica imi da aceeasi eroare nu sti cumsa o rezolv iti fac niste screenuri sau ai un skype

Nu cred că o poți rezolva singur de vreme ce ai o problemă de hardware, o piesă stricată, bateria sau altceva. Din descrierea ta reiese că, cel mai probabil, e vorba de baterie. Eu nu mă pricep la reparat iPhone-uri, am schimbat și eu 2 baterii și am nimerit bine, putea fi mai rău. Dacă ai dat informații corecte, defectul a apărut după ce iPhone-ul a fost la un flăcău care ți-a schimbat bateria cu una pretins nouă. Păi nu e clar că acolo e problema? Sau e ceva ce nu știm noi. Cînd ți-a dat telefonul înapoi mergea?

mergea bateria era 3% dupa ce am folosit acel 3% sa stins si a stat o noapte la incarcat nici macar nu se aprindea dar am observat dimineata tot incerca sa se aprnda si aparea sigla apple ca si cum sar aprinde dar nu reusea ca o erroare sau ceva de genul

Doar 3%, baterie nouă? Dacă a stat descărcată mai mult timp s-ar putea nici să nu se mai încarce. Descărcarea profundă e moartea bateriilor.

asta cred si eu dar nu sti cum rezolv totusi erorle ??? ca am o batere de pe celalalt iphone vreau sa vad daca o sa mearga batera daca bag un ios nou nu vreau sa il pun in celalalt ca poate il strica bateria si pe ala

Păi ți s-a spus de câteva ori că erorile pot fi cauzate fix de baterie. Despre ce tot vorbim aici? Până nu-l duci în service nu ai cum să te lămurești.

dar am bagat o baterie de pe alt iphone si internetul e plin cu eroarea asta si e rezolvata de ceva din system32 am incercat ddar la mine nu merge bateria asta e de pe ihoneul lui fretele meu … e buna

Deja ne învîrtim în cerc. Acum am aflat că bateria provine din alt iPhone, unde merge.