Opinii despre iPhone 7

Dar cum e cu acel sunet pe care il face procesorul si il capteaza microfonul ? Ai avut probleme de genul asta Adrian?

Nu știu despre ce vorbești, sincer. Nu am nicio problemă, sînt pe deplin mulțumit de telefon. Doar mici buguri de sistem ici-colo, care se vor finisa în timp. Și bateria; trebuie să mă obișnuiesc cu gîndul că trebuie încărcat zilnic.

Un mic și foarte rar zgomot am auzit în difuzoarele carcasei cu baterie de la Apple, o abia perceptibilă fîșîială, dar mi s-a întîmplat doar de 3 ori în 2 luni, deci nu cred că se pune. Era ca un fel de “ecou”, dacă ascultam muzică sau foloseam o aplicație cu sunet, cînd se oprea sunetul, trena o mică fîșîială de 1-2 secunde. Dar, repet, cu totul izolat și rar.

În rest, toate bune, viteza e impresionantă.

La astfel de zgomote ma refer,am tot auzit problema asta la multi dar nu stiu daca e la toate sau doar la cateva iPhone-uri 7…Linkul ar fi un exemplu dar in mare cam despre asta vorbeam :slight_smile:

Salut, am cumparat de o luna un iphone 7 si a crapat la update ios 10.2 cu eroarea 56. A fost inlocuit cu unul nou de catre vox. Se-ul meu a trecut cu bine acest update. un mare - pt apple. Cica premium, nu mai vb de poze pierdute

O recenzie la noile căști, deloc entuziastă: ca totdeauna, zice autorul, Apple rezolvă ceva și complică altceva (citat din memorie, e acolo originalul).

TOTDEAUNA, ceea ce înseamnă efectiv TOTDEAUNA, orice update de sistem, indiferent de aparat (smartfăun, PC, mac) se face DUPĂ backup. Dacă aveai backup complet (în iTunes e cel mai comod), nu pierdeai nimic, făceai restore din backup și gata.

nu am facut backup la poze dar in rest aveam la tot in icloud. Tot nu imi demonstreaza fiabilitatea sistemului care este pe buzele fanboy-ului autohton. Nu este normal un telefon sa crape la un update in halul in care nico cei de la service nu il mai resusciteaza. Este o chinezarie supraevaluata.

Că e supraevaluată se poate, că a apărut o gîlmă la update, iar tu ai făcut update fără backup complet, pierzînd tocmai ce nu era în backup, nu e vina lui Apple, autorul „chniezăriei supraevaluate”. Un update cu probleme poate apărea din diverse motive, nu neapărat din cauză că ar fi o problemă hardware. Pierderea pozelor se datorează neglijenței posesorului aparatului, indiferent de model și de tip și de producător.

poate nu m-am exprimat cum trebuie, telefonul s-a stricat la un update dupa o luna de folosinta . despre asta este vorba. Nu backup si alte rahaturi.nu ma intereseaza de poze.

stricat= dupa reset nu a mai pornit a aparut imaginea cu cablul si sa conectez telefonul la itunes. L-am conectat de l-au luat toti dracii si pe el si pe mine dadea eroare 56 .Am dus telefonul la service si dupa o saptamana m-au sunat ca nu au ce sa-i faca ca e fu…t si imi dau alurl. M-am dus la vox si am primit alt telefon nou. Scriu acest text de pe SE cu care nu am avut nici o problema

Las acum ca nu-i decat un telefon. Ai primit altul nou cu care probabil n-o sa ai probleme de o sa te plictisesti de el. Trebuie tinut cont ca la orice linie de productie intre 5 - 10% sunt erori de fabricatie. Daca ai ghinionul sa nimeresti unul din asta…De asta exista garantie.

Domnule Florin cred ca suntem in topicul Opinii despre IPhone 7 - care este opinia dumneavoastra?

Nu inteleg ce ma intrebi. Opinie la ce?

la Iphone 7

Începem să avem un dialog coerent. Nu-s sigur că s-a stricat „pe bune”, dar – chiar dacă așa a fost – de aia există garanție, ai luat altul nou și gata.
P.S. Care este tema discuției, de fapt? Că ai pierdut pozele? Că Apple face produse supraevaluate? Că un mac/iPhone se poate strica?

Adica? Daca n-am si eu probleme? Am de 2 sapt 7 plus jet black, am avut 6s (care la luat fiica-mea) si sunt numai pe beta update dar n-am avut probleme. Si acum am 10.2.1 beta 2

14 posts were split to a new topic: Cum blochez apelurile cu număr ascuns pe iPhone

Tudor mi-a placut acest review la IPhone 7 am aflat ca este un model foarte interesant si necesita vazut. Compania Apple a creat acest Iphone rezistent in timp , ceea ce inseamna ca chiar si in 2019 el are un soft si procesor puternic si operativ . IPhone 7 este un model compact ceea ce imi place foarte mult la dansul si totusi are o camera destul de buna .

Ar fi mai ok decat un iPhone 8?
As vrea sa.i iau sotiei si nu stiu ce sa aleg intre 7 si 8.

Poti merge pe Iphone 8.