Nu merg subtritrarile la filmele online

Buna seara! Am un iPad model a1337, dar nu se incarca subtritrarile la filmele online! Ce as putea face? Multumesc

Citești aici și corectează «merge» în «merg»

Link-ul pe care mi l-ai dat nu e despre filmele online, ci despre cele descarcate!

Cum faci? dă un link cu un asemenea film care nu merge.

http://www.filmeserialeonline.org/pirates-of-the-caribbean-dead-men-tell-no-tales/

Dar pe alt device/alt calculator se văd? Filmele săltate pe site-uri cu subtitrare cu tot se încarcă global, nu știu să fie vreo setare specială să le alegi după limbă sau să te uiți fără titrare. Deci dacă pe device-ul tău nu se văd, dar pe altul se văd ar fi ciudat, poate pe device-ul tău ai o rezoluție care taie partea de jos a ecranului.
@Ceilalți. Băieți, așa e? Există situația asta? Hai să o ajutăm pe Mihaela. Tudore, spun prostii?
P.S. Eu unul, dacă aleg un film online cu subtitrare, nu pot scăpa de ea, este inclusă în film. Există site-uri care permit încărcare separată a diverselor subtitrări?

În link-ul dat de tine scrie explicit cînd dai click pe CC în player Romanian off la mine. În Safari nu face nimic butonul acela, iar în Chrome, mă invită să urc eu o subtitrare sau să-i dau link către una.

Asta pe Mac. Nu am idei, am vrut doar să adaug ce se întîmplă la mine.

În general, de la butonul CC se pot încărca diversele subtitrări într-un player online. În exemplul dat de tine, nu mi-a mers nicicum, se pare că nu are.

Deci i-am spus bine, probabil că nu are subtitrarea, deși acolo scrie că ar fi.

Mă uit pe același site si pe telefon, iPhone 5s, si îmi apare cu subtritrari filmele!

O fi implementarea dependentă de dispozitiv, browser etc. După cum vezi, discutăm dispozitive diferite, care arată comportamente diferite. Nu cred că putem face ceva, nu-i nimic stricat la noi, aș zice. “E de la ei”.

Repet întrebarea: pe aparatul unde NU se vede subtitrarea, se vede complet partea de jos a filmului. Poți privi comparativ? Poate lipsește tocmai acel centimetru cu subtitrarea, nu am altă explicație.

Deci pe acel aparat nu vezi subtitrările de pe ORICE site cu filme? Sau numai pe acel site? Dacă te duci pe youtube, le vezi (unele au titrări și acolo). Poți face niște teste încrucișate? Ai făcut ce ți-am sugerat?