Subtitrare la filme direct din ipad?

Salut, vreau sa cumpar un ipad air 2 dar singura problema este ca nu am gasit un tutorial despre cum sa adaugi subtitrare la videouri direct din ipad cum este posibil pe android https://www.youtube.com/watch?v=Es8LHMnm8s8

Ms

Orice video player mai răsărit știe să afișeze subtitrări. Trebuie doar să copiezi SRT-ul pe iPad împreună cu filmul și gata.

Cred că există și playere care pot căuta și descărca subtitrări de pe net.

Am mai deschis niste threaduri pe acelasi subeict si altii spun ca nu merge. As aprecia daca ar testa cineva cu ipad

Despre ce film e vorba? ce fel de fișier? MKV, AVI,… altceva?

Uite aici dovada că merge:

E un fișier MKV vizionat cu playerul It’s Playing Pro. Subtitrarea în limba română a căutat-o pe net și a descărcat-o playerul. Eu pusesem manual în iTunes doar subtitrarea în engleză.

1 Like

ok ms mult

ai idee cam cati GB liberi sunt in versiunea cu 16 GB?

Vreo 12, dacă nu mă înșel, dar bazează-te pe cel mult 10, zic eu, după ce instalezi aplicații esențiale etc.

Da, cam 12 gb liberi.

Inca o intrebare :P. Audio in casti originale apple se aude la fel la toate dispozitivele mobile apple? sau la ipod se aude mai bn deoarece e special facut pentru audio? Ms

Nu știu ce căști au acum IPod-urile, dar cele cu care a venit iPhone 6 plus mi se par bunicele în comparație cu generațiile mai vechi.

Am reusit sa pun ceva filme cu subtitrare pe ipad, dar nu imi merge sunetul. Trebuie convertite in alt format?

Cu ce player le vizionezi? Probabil că filmele au sunet codat DTS sau AC3, deci îți trebuie un player care poate decoda acele formate. Două exemple: Infuse Pro și nPlayer.

Ce format de filme imi recomanzi pt ipad?
Filmu il pun prin Itunes? (iPad2 + MacBook Pro)

Dacă folosești un player precum Infuse, nPlayer sau VLC, atunci poți viziona cam toate formatele utilizate în mod curent (MKV, AVI…). Playerele moderne acceptă transferul de fișiere direct, prin rețea, fără iTunes. Poți și cu iTunes, merge ceva mai repede decât prin wifi.