MacBook Pro 2016 - display inchis la peste 90 de grade

Am un MacBook Pro 2016 (doua porturi, fara touchbar) la care a inceput sa mi se inchida ecranul daca deschid lid-ul la mai mult de 90 de grade. Din ce-am citit pe net e o problema des intalnita la modelul asta, iar cei de la Apple ofereau sa schimbe display-ul gratuit insa doar pana anul trecut. Tot din ce am citit pe net am inteles ca se poate rezolva problema fie prin schimbarea cablului dintre ecran si placa de baza sau prin inlocuirea intregului display.

Intrebarea este daca stiti din experienta personala care metoda ar fi de preferat si ce costuri ar presupune (aproximativ bineinteles). Ma gandesc ca daca costa mai mult de 500 de euro, mai bine ma orientez spre un mac nou.

Cam atât va costa, probabil, dacă e ceva grav. Poate ai noroc. Pune o întrebare aici sau aici; la Cluj, ai aici. Probabil va trebuie să ajungi la ei sau să-l trimiți la ei.
P.S. Pare o chestie, totuși, de contact pe zona balamalei, poate nu e așa grav.

Mersi, am trimis mail si la iStyle si la service-ul din Cluj. iStyle au zis ca nu pot face nicio estimare pana nu fac ei diagnoza – lucru ce voiam sa evit, fiind din Cluj. Sa vad ce-o sa zica cei de aici, poate le fac o vizita luni.

Păi la iStyle NU te duci dacă a trecut garanția, te jupoaie la costuri. Dacă ești din Cluj, du-te la flăcăul din Cluj. Dacă spuneai de la început de unde ești te îndrumam direct acolo.

Toata increderea pentru cei din Cluj - macbook?