Eu nu l-am primit
Șmecheră chestia cu Live Photos, îmi place ideea.
Iar a zis aluminum glass!
iOS 9, disponibil pe 16 septembrie.
Acum dau mai mult spatiu in iCloud!
Live photos e numai pentru astea noi?
L-a prezentat ca o chestie specifică iPhone 6S, deși nu știu de ce nu ar putea fi implementată la nivel de iOS.
A apărut deja iOS 9 Golden Master.
Nu știu cum vor face cu spațiul din iCloud. M-am uitat de curiozitate să vă dacă au actualizat deja prețurile si capacitățile, dar nu.
Cui are 20GB, i se vor da 50 dintr-o dată sau după instalarea iOS9, cînd te loghezi sau…?
Îți dă spațiu suplimentar doar dacă ai iPhone 6S
Am avut ceva treabă și n-am apucat să văd live. I-am dat drumul abia acum. Dar… 10.000 de aplicații pentru un ceas?! Ca să… ce? Pe ecranul ăla? Mi se pare o glumă.
Cât despre colecția aia monstruoasă de iPad-uri, no, cre’ că se răsucește Steve în mormânt. Asta e…
Simt deja de la primele 15 minute că n-am pierdut nimic dacă n-am văzut „live”.
iPad Pro este ceea ce doream și prognozam de vreo 3 ani, din păcate, așa cum văd eu configurația, este sub ce oferă deja MS prin tableta sa hibridă care rulează W 10. Sigur, fiecare companie are propria sa viziune asupra produselor sale. Noul MB este, de asemenea, sub ce oferă piața, rămînînd doar cu un design frumos și cam atît (nu mai spun de problemele puse de USB-C).
Apple nu mai e cu doi pași înaintea altora, a ajuns doar să țină isonul, bine, dar nu mai inovează curajos și inteligent.
The new 16GB iPhone 6S. Can record 35 seconds of 4K video.
Colecția aia e una, dar Jobs a spus clar că nu avem nevoie de dispozitive suplimentare (pencil) pentru a controla tableta sau telefonul, avem degetele. Dar probabil pe vremea aia nu puteau face ecrane cu rezoluție satisfăcătoare.
Și mie îmi pare că Apple se tot întinde: are deja trei tipuri de laptop, MacPro, cred că două MacMini-uri cel puțin, o grămadă de tabelete, ceasuri, Apple TV și 5 tipuri de iPhone (5S, 6, 6+, 6S, 6S+). Unde sunt vremurile simple, când erau mai puține produse, mai puține rezoluții, mai puține artificii? (brățări Hermes, really?!)
Sincer, pe mine din toată prezentarea de aseară, cel mai mult mă bucură cei 50 GB din iCloud cu 0.99. Am stat o vreme pe 5 GB gratuiți, s-au umplut, am plătit pentru 20 GB, nu mi-au ajuns, am revenit la gratuit și am început să folosesc Google Photos în același timp. Dar s-a umplut spațiul din nou după vacanță și am zis că 0.99 pe lună le dau, pentru 20 GB. De acum voi avea 50 GB și probabil îmi vor fi suficienți pentru utilizare zilnică fără griji. Backup pentru poze oricum am pe HDD-uri externe și Google Photos.
Oferta actuală de iPad a scăpat pur și simplu de sub control. Acum în Apple Store sunt 23 de tipuri diferite de iPad (5 modele, fiecare cu 1-3 versiuni, în 1-3 variante de culori). Apple încearcă astfel să acopere toată gama de prețuri, în încercarea de a revitaliza vânzările.
iPad Pro mi se pare extrem de scump: $949 varianta de 128 GB. Comparați cu Surface Pro 3: modelul cu procesor Intel Core i5, stocare 128 GB, 4 GB RAM costă acum $899. Include și Surface Pen. iPad-ul vine fără Pencil iar oricât ar lăuda Apple procesorul A9X, nu cred că e mai rapid decât i5. În plus Surface rulează un OS adevărat iar când o cuplezi la un monitor și tastatură externă e ca și cum ai lucra pe un desktop.
Iar în curând va apărea Surface Pro 4 care va fi și mai și. Pun pariu că vor apărea voci care să zică “hei, Microsoft a copiat iPad Pro-ul!!!”
Apropo, nimeni nu suflă o vorbă despre cât RAM are iPad Pro.