Mamăăă câte modele de iPad…
O oră vorbește despre Apple TV, this must be big.
Doar Tim putea să spună că e epoca de aur a tv-ului… Aur roz, presupun.
Aur din ăla modificat molecular.
Heh, abia acum vin și ei cu aplicații și jocuri pe Apple TV… De vreo trei ani aștept asta…
Heh, dar la mine pe HDD sau pe Pirate Bay nu poate căuta? Nasol.
Avem acces la filme și seriale în iTunes Store România? Parcă nu.
Mad Max! Alege Mad Max!!!
Mda, deci dacă nu am Hulu, Netflix, HBO sau filme din iTunes, nu prea am ce face cu Apple TV.
Oh wow, câtă fragmentare: OS X, iOS, watchOS, tvOS…
Păi cum naiba să pui OS X pe un ceas?! Sau pe un TV? Sau iOS pe un MacBook? Aștept să mă lămuresc cum e cu iPad Pro ăsta, ce și cum rulează. Oricum, MS l-a devansat pe Apple la acest capitol, vine tîrziu și nu mai e deloc spectaculos.
Acum ceva vreme, discutam despre un singur sistem de operare pe Mac și iPad, astăzi avem deja patru sisteme diferite. Eu nu am zis să pună OS X pe un ceas, doar remarcam că numărul lor continuă să crească.
iOS rămâne cel mai mare inamic al iPad-urilor. Lumea s-a plictisit de tablete pentru că au văzut că nici pe iPad și nici pe alea cu Android nu poți face mare lucru după toți acești ani.
“I can’t wait to see people taking photos with their iPad Pro.”
Apple nu poate pune OS X pe un iPad, sunt diferențe majore, doar dacă face un iPad Pro, încă nu-mi dau seama la ce nivel merge. Oricum, a lucrat la a unifica mult aplicațiile. Marea diferență constă în faptul că una e să miști un dești pe un ecran, alta e să-l plimbi pe un pad ori să lucrezi cu un maus. Sigur, puteau gîndi un sistem dual, care să se adapteze la ambient, dar nu cred că și-au propus așa ceva.
Wow, ma asteptam sa fie $299
PS: $149, atat trebuia sa fie si Watch-ul.
Deci eu vreau să aflu doar când se lansează iOS 9 și El Capitan, să mă pot uita liniștit la meciul lui Halep.
Partea fain la 3D touch e că probabil vom putea cântări chestii cu iPhone-ul.
30 sept pentru Căpitan - scria în mail-ul de la Schiller.