Chat topic vol. 2

Acum văd că, de fapt, Reddit-ul oficial nici nu e disponibil în Ro. Tu-l ai în SUA, presupun. Noi încă sîntem cu Alien Blue.

Ah, da, ziceau ei că la început aplicația e disponibilă doar în SUA.

Salutare! Am download-at Yosemite sa il instalez dar imi spune ca ‘‘This copy of the install is too old to be opened on this version of OS X’’… ce e de facut? Multam

LE: L-am gasit in iTunes -> Purchased

Pái presupun că ai Căpitan instalat și, evident, nu poți instala Yosemite peste Căpitan. Dacă vrei downgrade, cum presupun, atunci faci un boot flash, bootezi din el, ștergi partiția cu Disk Utility, apoi pui sistemul pe curat.
Presupun că ai vrut să spui AppStore, nu iTunes.

Mda, tot nu merge. Spune-mi te rog cum fac pas cu pas sa inteleg si eu, daca nu nu-i bai. Multumesc!

Ai aici discuția
Descarcă ultima versiunea de DiskMaker X, adică 5.

1 Like

Incerc sa conectez o boxa wireless la ipad si nu reusesc. Mai exact imi zice sa aleg din setari wi-fi si apoi sa setez o noua boxa airplay, dar mie nu-mi apare nimic despre airplay in setari wi-fi.

LG a lansat o serie de laptopuri, Gram, iar HP, noua serie Spectre. Ambele, foarte subțiri și cu destulă inspirație de la MB și MBA. Dar totodată și cu caracteristici de unde Apple s-ar putea inspira. Cum sînt, de altfel, și pe MS Surface (Book).

Doar să vrea să asculte, că dacă ne dă o chestie la fel, doar că “altfel” (eventual “prostite”) și mai ales roz…

Unele zvonuri pe aici.

De circa 2 ani, chiar 3, Apple nu prea mai inovează pe domeniul hard, este deja în urma altora. Avantajul companiei rămâne însă sistemul de operare, de fapt la plural, sistemele de operare rămân atu-ul lor și nu pare a fi ușor de doborât. Cel puțin eu nu pot numi un produs Apple, scos în ultimii 2-3 ani, care să fi deschis un nou drum, cum se întâmpla în era Steve. Ceasurile, mă rog, sunt un moft, după părerea mea, o „chestie”, nu un nou drum.

Da, iar faptul că le merge foarte bine așa contribuie decisiv la această această atitudine.

Eu, de ex., aș lua unul dintre modelele astea LG sau HP sau altele, pe care să pun OS X, deoarece nu am mai lucrat de mult pe Windows și m-aș readapta greu. simt nevoia unei generații de macbook-uri mai adaptabile, de ex. cu 2 discuri, un SSD pt sistem și un HDD pt date, cum am acum.

Păi boxa știe AirPlay sau nu? Că dacă nu știe, atunci degeaba încerci. Trebuie să suporte explicit conexiuni AirPlay.

Eu cred că, dimpotrivă, la hardware Apple stă bine. La soft a cam stagnat.

Stie. Am reusit pana la urma prin AirPlay. Nu stiu cum,dar a aparut intr-un final pe setari.
Inca nu am reusit prin bluetooth

LG-ul ăla se laudă că rulează Final Cut Pro (scroll, în josul paginii), sunt de toată jena băieții :smile:

1 Like

Acum a apărut și în magazinul românesc și cine o instalează în prima săptămână primește trei luni de Reddit gold.

Adică se poate instala OS X pe el? Poate că băieții știu ei ce știu!

Am văzut și eu asta, dar credeam că e ăla de la Adobe.

Avem noi modele de Macbook și Macbook Air: http://www.theverge.com/2016/4/19/11455044/apple-macbook-processor-upgrade-rose-gold

Printre noutăți ar fi durata mai lungă de viață a bateriei, Macbook acum disponibil și în Rose Gold, (minim) 8GB de RAM pentru MBA de 13", și procesoare mai puternice, deci doar chestii minore. MBA rămân fără retina sau 3D touch. Despre un Macbook Pro nou, nici un cuvânt.

Pro-ul e pentru WWDC.