Surface nu e la fel de portabil.
In loc sa cari un Surface, mai bine iei un MacBook (din pacate costa de 3-4 ori mai mult)
Surface nu e la fel de portabil.
In loc sa cari un Surface, mai bine iei un MacBook (din pacate costa de 3-4 ori mai mult)
Wat? Nu vorbeam (neapărat) de Surface Pro.
Swift open source! Asta cred că e cea mai mare veste din seara asta.
Și mie îmi place, chiar f. mult. Știți că, inițial, Mac OS X a avut fundament Open Source? La un moment dat, l-au dat gata.
App Store:
Puterea iOS stă în apps.
Si-a luat cineva de aici un Apple Watch?
Eu miros că apple pregătește și o unficare de procesoare pt iOS și OS X, asta îmi spune mie Swift 2.
Am mai auzit asta, aștept pizza aia
Oare de iCloud mai zice cineva ceva? Sau rămânem cu prețurile astea?
Uite ce watch mi-am luat eu:
Normal, dau și pizza și două beri bune
eu mi-am luat cîteva numere, multe, din seria aia Ceasuri [de buzunar]. Unele merg f. frumos, unele s-au cam stricat. Nasol este că pantalonii bărbătești nu mai au buzunar de ceas, dar ne descurcăm și fără el.
http://inmedio.ro/revista/770-ceasuri-de-epoca-romania
watchOS
iOS
…
macOS?
OS X, iOS (fost PhoneOS), watchOS… Nu le poate spune 1OS la toate?
Native apps pe watch e mare lucru. Din câte am citit, toată lumea se plânge că apps-urile actuale non-native se mișcă îngrozitor de greu pe ceas.
La cât costă ceasurile clasice de calitate, watch nu e deloc scump. Păcat că după câțiva ani nu mai ai ce face cu el.
Da, dar un ceas clasic nu e outdated dupa 2 ani…
Claudiu n-a inteles gluma cu Flux Capacitor, haaa
Cred că, dacă aș avea un watch, m-aș lovi de aceeași problemă ca în cazul iPad-ului: mi-aș dori să facă mai multe decât poate face.