WWDC (5 iunie 2017)

Hyped, anyone? :slight_smile:

Să vedem dacă măcar anunță ceva mai consistent pe zona soft și, mai ales, MBP.

Sincer, eu nu aștept ceva chiar deosebit. Au multe în lucru și cred că se vor concentra pe optimizări sau continuarea unor proiecte mai vechi.

Probabil de Mac Pro nu vor zice nimic, posibil să treacă la APFS și pe Mac și, în general, treburi previzibile. Și cît mai flashy, neapărat.

Dom’le, au cam rămas în urmă cu multe… Trebuie măcar să scoată ceva măcar pe gură, dacă nu pe banda de montaj. Cel mai grav lucru, după părerea mea, este că au banalizat termenul ‘pro’, la ei pro e orice vor ei să fie pro, fără să fie pro, de fapt. E drept că lumea pro e mică, dar e influentă.

Pentru cine nu vrea să facă analize, ci să se rezeme pe canapea cu o bericică, se poate distra cu un Apple Bingo. :slight_smile:

1 Like

Ce aștept eu de la WWDC 2017? În momentul de față cred că mă interesează doar îmbunătățirile din iOS 11 pentru iPad. Deși nici acolo nu am speranțe prea mari.

Eu vreau APFS în macOS kthx

Here’s Carpool Karaoke for you. And we think you are going to love it.

Și eu… dacă iOS devine într-adevăr un OS pro, cert soția va avea unul, poate și eu. Dar am slabe speranțe, totuși – fiind gratuită – speranța naște speranță.

I fully expect if/when the Apple Car is revealed Eddy Cue crashes it into the stage, rolls out of the back seat naked with empty liquor bottles, a whole lotta coke and a dead hooker.

2 Likes

Pe TV au dat deja drumul la transmisiune, se adună lumea încet, se așează cuminți la locurilor lor.

Au dat și pe net, mă joc și eu acum cu picture-in picture în Safari.

Doi zece… doi zece…

Is that an “S”?

It’s not even an “S” at all. On my world it means hope.

1 Like

Ori am eu lag de 5 minute, ori ăștia nu și-au tras ceasul.

E ok, mă mulțumesc și cu muzica aia :slight_smile:

WTF, au băgat mira?

CA ANIMALELEEEE!!!

Mai rău, au băgat ceva Sitcom.

The Apples.