Versiunea finală Office 2016 for Mac

Avem versiunea finală de Office 2016 pentru Mac, gratuită pentru cei cu abonament Office 365 și de la toamnă și separat, conform 9to5Mac.

Confirm, o descarc și instalez acum. Am un abonament edu gratuit de la facultate și mi-a apărut suita nouă în cont.

Adăugire: Versiunea veche nu mai e disponibilă în contul meu, însă cea nouă nu a înlocuit-o, după instalare coexistă (pe hard). Știu că unii dintre voi spuneați că varianta Preview 2016 nu prea seamănă a “release candidate”, sughiță pe alocuri. Să vedem.

Odată cu primul setup al suitei 2016, mi-a găsit și un update pentru 2011.

1 Like

Pfffft, versiunea preview zice că nu sunt disponibile updates . Să înțeleg că trebuie să descarc și să instalez manual versiunea finală…

Spune-mi, te rog, are corector ortografic pentru limba română? Office 2011 nu avea și nici Office 365 pt Mac am înțeles că nu are.

Office 2016 are corector, a avut încă de la prima versiune beta.

1 Like

Mersi.

Bai tata, ce teapa mi-am luat cu mizeria asta de Office. Am zis sa-i fac si eu update, ca nu-i mai facusem de o gramada de timp. Si ghici ce, imi face upgrade la asta versiunea asta. Nu m-am gandit ca e atat de nesimtit. Acum nu pot sa mai folosesc deloc Word-u ca nu am licenta. Microsoft strikes again.

Deci a sărit de la versiunea 2011 la 2016, fără să te atenționeze? Nașpa.

La mine nu s-a întîmplat așa, 2011 și 2016 coexistă, cum am spus. Ba mai mult, mi-a apărut un update pentru 2011, dar e pentru el, l-am aplicat.

Dar probabil dacă te uitai (Nick) la detaliile update-ului, vedeai că te sare la varianta următoare.

Eram cu preview, si i-am dat update. Mi-a gasit un miliard de update-uri, i-am da direct. Nu putea si el sa-mi zica ceva, un pop-up window, cu un WARNING rosu craciuniu. In fine, am rezolvat-o pe alte cai. Daca tot suntem golani ^^