Upgrade Baterie MBP mid2012

Se merita o baterie noua in conditiile in care bateria mea arata cam asa…
Screen Shot 2021-01-03 at 00.19.49
Cu luminozitatea ecranului la 75% bateria tine maxim 3 ore doar browsing, pe video aprox 1,5h spre 2h. Intrebarea este daca as mai putea castiga macar vreo 2h in acelesi conditii de utilizare cu o baterie noua?
Multumesc

După cum clar indică Coconut Battery, culoarea portocalie indică o baterie pe ducă. Din acest moment încolo, degradarea va fi rapidă, așa că – la un moment dat – va trebui să o schimbi. Partea cea mai bună a secvenței este că, la generația aia, bateria se schimbă foarte ușor, o poți face singur. Ai grijă ce model comanzi, e bine să le trimiți și nr de serie al mac-ului, să verifice ei dacă e compatibilă.

1 Like

O voi schimba, MBP-ul functioneaza foarte bine si mai are viata in el…
Multumesc pentru sfaturi si pentru cel cu upgrade-ul la Catalina :slight_smile:

Nu era vorba dacă funcționează bine sau nu, era vorba de baterie. Ajunsă la jumate capacitate după x ani (e cea cu care a venit jucăria, probabil), de acum încolo se va degrada rapid. Dacă folosești jucăria mai mult ca desktop și nu ai nevoie de autonomie prea mare, nu e nevoie de baterie nouă, cel puțin nu imediat. În orice caz, nu lua baterie (numai nouă, nu te complica cu s.h.) ca să o ții în sertar, se degradează prin nefolosire, ia-o în clipa când te-ai decis să o schimbi.

1 Like