Unde se duc mesajele șterse?

Am șters din greșeală în Mail.app un mesaj venit pe o adresă gmail. Mi se mai întâmplă, în macOS îl găsesc ușor la Trash, aici nu este. Cum pot recupera un mesaj șters in greșeală în Mail.app în iOS? Nu pricep ce sunt la Trash unele mesaje mai vechi, dar și alea mai noi.

Ar trebui să fie în trash, însă nu știu cum se comportă Mail.app cu Gmail. În cel mai rău caz probabil că poate fi recuperat din aplicația web Gmail.

Nici eu, tot caut… cred că soluția va fi să caut mesajul î. Mail.app în macOS

Cauza acestei erori e simplă: în iOS butonul de șters este chiar alături de cel cu funcțiile răspunde/trimite/printează… Este f. ușor să apeși un pic mai la stânga și mesajul dispare. Este bizar că nu-l găsesc la mesaje șterse, ar trebui să fie acolo unde între ultimele…
P.S. Am găsit, într-un final, mesajul șters, era în zona all Mail, nu la Trash. Bizar. Cel mai nasol, să zic așa, este că nu există o funcție să revii imediat la starea imediat anterioară unei ștergeri eronate, ceva gen command-Z. Sau există și nu știu eu?

Pe iPhone se poate declanșa undo scuturând telefonul. Cred că merge și pe iPad.

Mda, e din cauza Gmail, mai exact a modului nestandard în care au implementat ei protocoalele de email. Cred că se poate repara din setările Gmail online.

Pffui, mersi frumos… să-ți dea d-zeu sănătate și virtute… Ieri mi s-a întâmplat asta a doua oară, dar nu am avut răbdare să scormonesc, acuma am insistat și bine am făcut!

Uhuuuu… așa e, dacă ștergi din greșeală și zgâlțâi jucăria te întreabă și revine la loc! Ei, dacă nu mi se întâmpla drăcia asta nu aflam chestia asta cu zgâlțâitul… Dom”le, sunt tari ăștia de la Apple, totuși… pe Android e chestia asta?
PS. Sigur, trebuie să fii pe fază, adică să-ți dai seama imediat. Voi testa să văd dacă zgâlțâitul repetat readuce fișierele șterse în ordine invers cronologică, ar fi și mai tare.