Transfer de pe Iphone pe Macbook via Airdrop

lut! Intampin urmatoarea problema: am vrut sa fac “curatenie” in iphone (foloesc un 12 pro max) si am zis sa salvez toate pozele pe macbook.
Am vreo 8000 de poze si desi am selectat pentru fiecare transfer cate 800 o data, pe macbook imi ajung undeva la 200. Si chiar scrie ceva de genul “sendind 160 photos on your macbook”, desi selectate sunt mult mai multe.
Ma poate ajtua cineva cu o rezolvare? ms!

n-ar fi mai bine să faci sync poze prin Photos?

Viteza de transfer e foarte buna prin airdrop. e aproape instant. De pe un iphone 10 pe un mb pro 2020 cu i5, am transferat 3000 de poze o data.

Pe mb airul meu, de oe 12 pro max, nu am reusit sa fac asta.

Sigur că e viteză foarte bună. Nu pricep de ce ia numai 200 de poze, posibil limitare de sistem? Nu știu, nu am transferat niciodată un nr așa de mare de poze prin Airdrop. În general, când fac poze cu iPhone, le transfer imediat când ajung acasă sau, dacă nu-s multe, în zilele următoare, le procesez (dacă e cazul) în Photos, apoi le export în foldere dedicate, de ex. „călătorii 2021” și subfoldere de tip Sarmizegetusa, Praga, Viena etc. Mi se pare obositor să gestionezi sute de poze în Photos…