Time capsule

Buna ziua,
Exista cineva pe lumea asta sa ma ajute sa instalez un time capsule 3tb?
Adica eu l-am instalat dar imi apar cateva chestii si nu le inteleg. Pana acum am tot cautat pe net dar nimic folositor!
Nu inteleg de ce la diskul de backup imi arata 2 time capsule si iar nu inteleg de ce cand cauta sa-si faca backup cica nu gaseste nimic…si multe altele. Pana acum l-am formatat de 2 ori, unde si aici ma intreaba daca scrie numai cu 0 ori daca rescrie de 7 ori si de 35 de ori…nu inteleg. va rog daca se poate sa ma ajutati! Daca va e mai usor puteti sa sunati ori sa d-ati bip si va sun eu la 0721109107

Nu ai ce instala, de fapt, trebuie să-l activezi din Airport Utility. TC este, de fapt, un router wi-fi + un disc de stocare.
Nu ne-ai spus dacă e nou sau e luat s.h. Scrisul cu 7x ori mai mult se referă la ștergerea completă a datelor, unii au nevoie de așa ceva.
P.S. Descrie pașii făcuți. Ce anume ai instalat? Folosești macOS sau Windows? Descrie clar și concis. Ce înseamnă, de ex., „ iar nu inteleg de ce cand cauta sa-si faca backup cica nu gaseste nimic…si multe altele. ”. Evită cuvinte irelevante unei descriei tehnice precum „cică” și „… multe altele”. Ce înseamnă „multe altele”?