Televizor pe Yosemite

Imi puteti da aplicatii TV care le pot downloada si viziona pe Yosemite si site-uri care sa mearga TV online deoarece toate site-urile care le-am gasit ai nevoie de browserul internet explorer ca sa vizionezi canalele de televiziune. Singurul site care vizionez canale TV este Digi Online deoarece am internet de la RDS. Aplicatieapentru vizionare Filme, Seriale si Anime cu subtitrare in romana este Popcorn Time https://popcorntime.io/ varianta gratuita a lui Netflix. Acuma mai am nevoie doar de aplicatie TV pentru Yosemite deoarece pentru Windows am gasit o gramada atat de site-uri cat si de aplicatii, dar pentru Mac nu am gasit aplicatii si site-uri care sa functioneze pe laptop.

[Nu știu dacă am voie să scriu asta, să se șteargă și să se scuze dacă nu, vă rog.]

  1. Descarci Sopcast Player pentru Mac.
  2. Intri cu Safari pe pagina ta favorită de tv online, aia care zice că merge doar cu Internet Explorer.
  3. Apeși alt+cmd+U sau click dreapta -> Show Page Source.
  4. Dai search în pagină după o adresă de tipul sop://(niște numere-bla-bla).
  5. Copiezi acea adresă, deschizi Sopcast Player, apeși cmd+U (Open URL) și lipești acolo adresa.

Pe lîngă asta, există și site-uri care rulează în stream flash, vizibil în browser sau cu VLC. Caută “tv online flash” și ai să găsești.

Nu știu dacă-s cele mai bune variante, dar eu așa fac.

Popcorn time nu e o variantă gratuită a lui Netflix, este mai degrabă o variantă pirat, pentru că sursa materialului video sunt torrentele și nu cred că sunt prea legale.

http://delicast.com/tv
Unele posturi au nevoie de anumite aplicații, dar spun ele ce trebuie să descarci, de regulă flash player.

Eu am instalate Sopcast si VLC, dar nu stiu sa iau acele adrese ca sa mearga programele tv pe acest 2 programe. Daca exista o baza de date cu adrese de programe TV din Romania care sa le introduc pe Sopcast si VLC mi-ar fi de mare ajutor.

Ți-am descris eu cum să iei acele adrese, pas cu pas. Ce nu-ți iese? Deschide o pagină oarecare cu Safari (chiar asta, de exemplu), dă click dreapta undeva aiurea, dă Show Page Source (Arată sursa paginii) și vezi că-ți apare în jumătatea inferioară a paginii de Safari o fereastră cu cod.

Aici n-ai ce face, dar dacă intri pe o pagină de programe tv, care vrei tu, pe care o foloseai pe Windows și faci asta, dai click în zona cu sursa, apeși cmd+F și scrii sop://. Ce-ți apare, selectezi (o adresă gen sop://332.223.22.22:2212 , atît îți trebuie). O iei p-aia și dai Open URL în Sopcast și gata. De VLC n-ai nevoie.

Există și baze de date cu adrese Sopcast, dar sînt foarte rar actualizate, majoritatea nu mai merg. De-aia e mai bine să folosești varianta pe care am zis-o.

Dacă ai posibilitatea, deschide mai întîi pagina pe un PC cu Windows, asigură-te că merge tv-ul în ea, apoi trimite-ți link-ul pe Mac, ca să mergi la sigur.

Site-uri cu TV online surse sopcast nu cred că am voie să scriu, dar sigur știi destule.

Dar pe delicast.com ai intrat? ce program TV vrei să vezi și nu merge? concret, să pot reproduce.

Poti sa imi trimiti site-uri cu tv online ca mesaj privat. Pe site-ul delicast.com, dar sunt foarte putine canale din Romania si multe sunt necunoscute. Canale cu filme si sport nu sunt delocpe acest site, dar oricum mersi mult de ajutor decat nimic. In familia noastra sunt 2 televizoare si 2 laptopouri. Parintii mei stau la televizor, iar eu si fratele meu pe laptop unde nu avem canale tv online cate avem daca ne uitam direct de la televizorul din camera.

Nu am adrese „secrete”, ce să trimit prin mesaj privat?

Ziceam pentru Adriam Manea sa imi trimita mesaj privat cu acele site-uri daca nu este nevoie sa lase pe forum.

Dacă vrei să prinzi pe mac/pc posturile TV, mai bine ia-ți un tv tuner compatibil mac, vîri în el cablul TV și pe mac/pc ai postul dorit, mai ales că vrei posturi accesibile, românești, nu străine.

Am primit de la cineva un mesaj cu aplicatia Kodi de la XBMC. Care sunt aplicatiile ce le pot folosi din programul Kodi pentru vizionarea canalelor tv, dar si pentru vizionarea filmelor si serialelor cum este Netflix sau Popcorn Time. Este prima ora cand folosesc acest program si nu ma pricep care aplicatii sunt bune din el. Puteti sa imi spuneti toate programele care le cunoasteti din Kodi ca poate se mai gasesc canale tv care nu exista in alte aplicatii.

My WebTV si Sopcast eu sunt foarte multumit

Alex, tu crezi că lumea are timp să-ți facă ție liste? Tu ai avea timp să faci asemenea liste? Orice aplicație de care ai nevoie se învață citind documentația și, mai ales, butonînd-o, dai pe butoane pînă o înveți.

Eu am butonat la Kodi dar cel mai bine sa imi spuna cineva care le-au mai folosit ca sa nu imi ingreunez laptopul daca le-as instala pe toate aplcatiile ca sa le incerc sa vad care sunt mai bune.

  1. Nu-ți îngreunezi laptopul dacă instalezi oricîte aplicații ca să le probezi. Ba mai mult, e recomandabil să faci așa, mai toată lumea procedează astfel, experiența personală contează cel mai mult. Nu poate judeca nimeni în locul tău. Descarci 5-10-15 aplicații, tot ce vrei să probezi, le încerci, cu răbdare, te documentezi, nu întrebi de îndată ce ai instalat “Bun, și acum?”. Apoi decizi ce vrei să păstrezi și restul ștergi. Simplu.

  2. Ignori pur și simplu mesajul pe care ți l-am dat, cu screenshot-uri și exemplificări, după ce mi l-ai cerut?

Alex
Mergi pe un drum complet greșit, ca și cum ai avea un examen și ceri colegului să învețe pt tine și să treacă examenul, ca să nu mai pierzi tu vremea. Orice aplicație nouă se abordează citind un pic despre ea și butonînd-o. Cum crezi că vei ajunge să iei o decizie fără să probezi personal?
Descarci, probezi, alegi ce-ți place, restul arungi la coș. E chiar așa de burdușit discul tău că nu mai încap, provizoriu, cîțiva megi de aplicație?

1 Like