Tabletă Android

Mă bate gândul să-mi iau o tabletă de circa 10 inci, am dat peste acest Samsung


Cum poți conecta așa ceva la un TV sau monitor cu HDMI? Pt iPad/iPhone am un adaptor lightning la HDMI, VGA și audio, pt micro-USB există? Sau nu se poate? mufa aia e doar pt alimentare?

No offence dar…pe aici din mac forum sa transformat in “targ” …atunci vin si eu cu o intrebare…ce parere aveti de cazile cu vibromasaj de la DEDEMAN? au si un panou de comanda cu android (cel putin asa zicea vanzatorul). Again…no offence doar opinia mea (cu toate ca mi se va raspunde ca nu intereseaza pe nimeni )

Theo, no offence: dacă tăceai, filosof rămâneai.

Să-ți explic: nu sunt și, cred, nu suntem mac-maniaci, ci mac-useri. La un moment dat, am folosit vreun an jumate și Android și am căutat sync între sisteme. Cu ocazia asta, am descoperit o aplicație superbă, deși f. simplă: Simplenote. Face sync pe orice OS. Nu mi-a plăcut Android (pe vremea aia era la 4.x), mă adaptez greu, culmea a fost că o aplicație de sync Android-macOS mi-a dat peste cap Address Book.
Întrebarea am pus-o în acest context. Ca atare, răspunsul tău „la mișto” este neavenit și pe de lături. Nu am întrebat despre fierbătoare, calorifere, cafetiere etc. etc. deși rubrica Diverse ar permite, am întrebat despre un alt OS și care are, teoretic cel puțin, sync de date cu macOS și cu iOS.

A avut-o fiică-mea când a apărut. Acum e considerată foarte slabă hard și soft (tot android 4 cred). Uite specifiicațiile:
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_10_1_p5220-5491.php

Poți s-o conectezi la HDMI cu un adaptor Mobile High-Definition Link (MHL) special pentru așa ceva:

Înțeleg că numai anumite tablete au funcția asta, da? Concret, adaptorul ăsta e doar pt modelul specificat sau merge și cu alte modele?

Adaptoarele astea nu se găsesc și în patria noastră? Nu cred că-mi voi lua vreo tabletă, dar – dacă mi-aș lua – aș dori să aflu niște detalii. Pt iPhone/iPad am un adaptor lightning la HDMI și VGA + mufă audio, simpatic, am dat pe el suta de lei. Made in China, desigur, dar merge f. bine.

Sunt de acord cu colegul.
E un forum Mac. Deci discutam subiecte despre universul Mac.
Altfel, oricine poate intra si intreba ce tel sa.si ia: Nokia 8 sau Samsung J5. Sau alte subiecte de genul.
Nu intru pe forumul VW si scriu ca am o problema la Volvo.ul meu.
Cautat rezolvari la conectat un android la os sau invers, sau altceva soft/hard care sa interactioneze cu produsele Apple, contin si conceptul principal al forumului. Deci ar fi ok. Dar nu total pe langa.

1 Like

Ești pe de lături, iar faptul că ești de acord „cu colegul” nu te face mai valoros. Au existat discuții privind sync mac0S ~ Android etc. Așa că fiți calmi și ignorați discuția, dacă nu vă intereseză. Nu sunt multe din astea, așa că nu faceți mare efort de abținere.
P.S. Așa cum am mai spus, eu sunt macuser, mac fan, mac-admirator, dar nu mac-maniac. Ceea ce face Apple în ultimii ani mă duce, mai degrabă, spre zona mac-critic.

Ce treaba valoarea? Parca l.am auzit pe Guta. Sau scoti vorbe ca sa faci propozitii?
E forum. Asta inseamna ca.mi pot da cu parerea. In subiectul tau nu exista nicio propozitie legata de conexiune tableta android cu apple. Gasesti si forumuri dedicate pentru produse samsung, android etc.
Dupa ce cumperi tableta, si te intereseaza cum o poti conecta cu produsele apple, atunci ai putea scrie aici.
Nu ma intereseaza ce esti. Eu sunt un om corect si direct. Judec la rece si obiectiv.
Nu mai fi ipocrit. E un forum Mac. Indiferent de contributia adusa in rezolvarea problemelor Apple, toti utilizatorii sunt egali. Cum ar trebui sa fie intr.un stat. Sau poate esti unul din aia care se uita cum altii ies la proteste si nu.i intelege. E un subiect lung si delicat, dar primul si ultimul tau post nu.si au locul aici.
PS: cum ai fi reactionat daca scria un utilizator nou, cont nou, primul tau post?

1 Like

Juliano, calmează-te și ignoră ceea ce nu te interesează. Punct.
P.S. Cu siguranță, dacă anticipam că-ți voi crea asemenea stress pese weekend, nu mai puneam întrebarea.

Calmați-vă, e secțiunea “Diverse”, nu e nicio crimă dacă se discută teme non-Apple aici.

1 Like

Care e valoarea ta @Cattus_Thraex ? Nu de alta dar sa te caut pe burse sa cumpar actiuni ca iti cresti “valorea” pe forum.
@JulianoDamin a spus punctul lui de vedere asa cum l-am spus si eu numai ca tu nu accepti si nici nu o vezi ca pe o discutie libera cu argumente pro sau contra ci ca o critica. Nu cred ca eu sau @JulianoDamin ne-am luat de tine ci am expus o parere argumentata(in felul meu pentru ca asa am vazut eu lucrurile…DEDEMAN ce sa mai…). Pai mai @Cattus_Thraex de asta tara asta nu mai are oameni specializati ca toti sunt filosofi si uite incurca oala cu tigaia si intreaba care este diferenta intre ele si mai mult daca cartofii se prajesc la fel de bine si in oala precum in tigaie. CSF…NCSF filosofie nene…

THEO, discuția s-a închis de multe zile (unusprezece, unșpe, 11), bag sama că te-ai trezit din somn și nu ai parteneri de vodcă.

Bine Daddy, cum zici tu…vodka o bei tu, eu iti spun cat de mult de alterezi. La aberatia ta filosofica nu ai nimerit-o deloc ca nu consum alcohool nici ocazional dar sunt convins ca ti-a scapat o mica placere de-a ta Daddy prin taste si ai expus-o aici.

Theo, te potolești? Discuția s-a încheiat și nu a fost deloc aiurea, mie mi-a folosit, am aflat ce mi-a trebuit. Mai ai altceva de spus? Dacă nu, revino cu chestiuni. Te calmezi sau chemăm Salvarea?

Sunt foarte calm dar Daddy tu nu accepti sa fie altii de alta parere sau nu ai luat rudotel-ul de seara ? Cheama salvarea ca vei fi pe maini bune :joy:

Tudoreeeee, scoate-l din priză că a luat curent mult la bord…

1 Like

Serios? … tot taraboiul asta pentru o tableta? This can’t be real! :joy: