Super experienta macbook

Acum cateva zile mi-am comandat un macbook air 13 inch early 2015 de 256gb. Pachet frumos, dar ceea ce e mai frumos este laptop-ul. Subtire,usor, solid, fluid,usor de folosit. Interfata Yosemite e absolut geniala, merge foarte fluid si este foarte usor de utilizat. Ceea ce m-a speriat a fost ideea ca nu mai voi putea obisnuii cu os x -ul, fiind un utilizator inrait de windows.Dar dupa o ora stiam aproape orice despre pc-ul meu. Avand si un iphone 6 ,s-a creat un ecosistem intre pc si telefon , se sincronizeaza prin wifi, pot trimite un mesaj de pe pc si multe alte chestii calumea. Eu unul nu as face un update la El Capitan, ptr ca ios 9 nu merge asa cum am crezut ca va merge ,avand lag-uri si bug-uri multe chiar si pe iphone 6. Facand aluzie de ce am zis ultima data , recomand macbook-ul oricarei persoane ce are nevoie de navigare online si chestii cotidiene, a dar si pentru bateria nemaipomenit de buna.

P.S. Aveti cumva vreo idee cum va functiona nou mac os x pe versiunea mea?

El Capitán va funcționa cel puțin la fel de bine ca Yosemite. Ca orice sistem nou, va fi bine pus la punct cam pe la .x.x.2, adică al doilea update. Eu îl folosesc deja și sînt f. mulțumit de el (de OS X vorbesc, iOS nu mai folosesc momentan, alți membri ai familiei, da).
Am uitat: să-l stăpînești sănătos.

1 Like

El Căpitan merge mai bine decât Yosemite.

Și eu zic la fel și cred că acest GM Candidate va fi și forma finală oficială.

Eu nu am nici o problemă nici cu iOS nici cu OS X. M-am înscris chiar la testat beta și primesc update-urile mai devreme, și deși speram să întâmpin probleme cu OS-urile nici unul nu îmi face nici o figură.
Să-l stăpânești sănătos.

1 Like

Păi acuma mai oricine vrea se poate înscrie în programele beta. Au, sigur, o limită, mai ales fiindcă nu pot urmări un numărea prea mare de mesaje feedback, dar nu mai e acel club închis de pînă acum vreun an.