Salutare,tocmai ce am trecut de la win la un imac27-2019 cu intel,totul bine si frumos,mai greu decat windows sau doar inceputul este asa
Probleme la aplicatii,instalare,etc. dar,cu totul altceva fata de windows. Problema cea mai mare o am cu un ssd m2 adata legend 800 de 2TB cu un zike z666 extern care apare in disk utility 950 GB ?!?
La cumparare era cu 1TB fusion pe care l-am schimbat cu un samsung 500GB intern. Am cautat raspunsuri dar… nu mai rezist! HELP ! ! !
Dacă ești sigur că acel disc extern are 2 TB și nu jumate, cum indică D.U., trebuie să vezi de unde provine diferența. O soluție ar fi să formatezi discul în ideea că are partiții ascunse. Eu am rezolvat asemenea anomalii, deși nu cu diferențe așa de mari, prin formatare.
Nu mă pricep la windows, dar acel disc extern nu are cumva un utilitar pe Windows care poate ascunde fișiere? sau le protejează? Adică așa ceva:
https://adata-ssd-toolbox.en.softonic.com
Dacă este așa, atunci formatarea ar trebui să rezolve problema. Sau să conectezi SSD-ul la un Windows și să rulezi aplicația pt a aduce discul la starea de fabrică.
Pentru noi, cei de aici, macOS este mult mai prietenos cu utilizatorul decât Windows. Dar, sigur, este chestie de obișnuință. Același lucru cu Android v. iOS etc.
Te rog să ne spui dacă ai rezolvat și cum ai rezolvat. Poate fi de interes și pt alții.