Smartwatch compatibil cu Iphone

Buna seara!

Mi-ar putea cineva recomanda un smartwatch compatibil cu Iphone?( nu apple watch) Am un 6s Plus si caut un smartwatch la un pret rezonabil pe care sa-l pot conecta la Iphone -functii precum: notificari, mesaje, apeluri, e-mailuri ( e tot ce ma intereseaza).

Din ce am gasit pana acum, mai toate dispozitivele de acest fel ofera conectivitate prin bluetooth(apeluri muzica), neexistand aplicatii prin care sa se realizeze si celelalte functii.

Multumesc!

1 Like

Dacă ar fi să-mi iau vreodată o jucărie din asta și să nu fie Watch, cel mai probabil aș opta pentru un Pebble, am citit doar lucruri bune despre el.

De Black Friday-ul românesc a fost reducere de vreo 50% la ceasurile Vector, alea făcute de niște români. Sunt drăguțe, mai că mi-aș fi luat și eu unul, dar niciun smartwatch nu mi-e de folos.

Par între cele mai scumpe Vector astea!

Scumpe, da, dar la ~800 RON preț redus la unele modele mi se păreau ok. Îmi plac că arată ca un ceas clasic, nu ca o cutie de chibrituri pusă la mână. Dar din nou, eu unul nu port ceas decât rareori așa că nu merită să dau bani pe un smartwatch.

1 Like

Nici eu, mai purtam ceas de buzunar, mă enervează să am ceva legat de mînă, am avut ceas de buzunar încă din facultate, la un moment dat am purtat din cele vîndute în colecția aia de ceasuri, se stricau însă f. repede, le păstrez în dulap ca modele istorice. Există cineva care produce ceasuri d-astea, dar de buzunar, eu nu văd nici unul.
P.S. Uite, există și și așa ceva.

+1 pentru Pebble

  • ţine de 3 ori mult bateria decât la oricare smartwatch
  • singurul certificat pentru înot (>5 atm)
  • support extins, similar cu produsele Apple (eu an un Pebble Steel de 3 ani și chiar ieri am primit un update)
  • merge şi cu telefoane cu Android și cu iPhone (și cele cu Android Wear funcționează limitat și cu iPhone, dar nu știu să zic comparativ cu Pebble)
  • platformă foarte acesibilă pentru a dezvolta aplicații https://developer.pebble.com/guides/communication/using-pebblekit-js/

Se pare că e gata și cu Pebble :frowning:

:confounded:

Alte vești rele despre Pebble. RIP. :frowning:

Ei, Apple a anunțat alaltăieri că vînzările de iWatch-uri au depășit orice previziune. Acest lucru confirmă ceea ce spuneai: Apple devine ușor-ușor o firmă pt poporul muncitor și snob.

Numai sa nu-i piarda pe dezvoltatorii de aplicatii cu ofertele astea “pro”. Ca atunci pierde toate lumea inclusiv snobii.

Or avea și ei niscai legături, discuții… Dacă anul viitor pe vremea asta USB-C nu este conexiunea uzuală pt periferice, Apple a dat-o-n bară rău. Eu sper să fie, adică nu ar fi nicio logică să nu devină, nu văd de ce alte companii nu ar adopta o conexiune rapidă pt orice, absolut orice periferic.

A apărut și anunțul oficial al decesului Pebble.

https://blog.getpebble.com/2016/12/07/fitbit/