Sincronizare JOCURI MBA cu Iphone

Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva :slight_smile:
Am observat ca nu sunt foarte multe jocuri pe Mac , nu este facut pentru asta dar totusi am gasit si cateva mici joculete pe care le am si pe telefon ( Iphone 6s plus ) si le-am instalat si pe Mac . Intrebarea mea este oare le pot sincroniza cumva astfel incat progresul de pe telefon sa fie si pe Mac ? Spre exemplu CSR Racing , pe telefon ma joc cam de 1 an mai am putin sa-l termin , daca intru pe Mac o iau de la 0 . Sunt conectat la GameCenter cu acelasi mail pe ambele , la Itunes si App Store la fel . Multumesc frumos !

Cred c─â asta depinde de la joc la joc, nu?

Daca stiam nu mai puneam ├«ntrebarea , spre ex daca ma conectez cu un alt iPhone , stie ca e contul meu si ├«ncep de unde am terminat cu telefonul vechi ÔÇŽ adica am acelasi progres pe ambele . Am sperat ca va fi la fel si la Mac .

Nu te-am acuzat de nimic, cu at├«t mai pu╚Ťin c─â nu ai fi ╚Ötiut ceva. Repet: dac─â set─ârile jocului permit un asemenea gen de sync, probabil c─â se poate, dac─â jocul nu are asemenea set─âri, presupun c─â nu poate face sync, de╚Öi logic ar fi s─â se poat─â. Nu exist─â discu╚Ťii specifice acelui joc undeva? De regul─â, pasiona╚Ťii de un joc ╚Ötiu cel mai bine cum se face. Sau scrie-le produc─âtorilor, de regul─â r─âspund ╚Öi chiar f. repede. Dac─â se poate, ├«╚Ťi vor spune cum se face; dac─â nu, le dai o idee s─â implementeze func╚Ťia.