Sincronizare apeluri

Buna ziua si bine v-am gasit!
Am si eu o dilema si poate este cineva care ma poate descurca😊
Am observat(sincer intamplator) ca pe doua device-uri cu acelasi i-cloud se sincronizeaza jurnalul de apeluri.Dar asta nu se face simultan decat uneori.Cateodata pe al doilea device nu se incarca apelurile ore intregi,cand sunt conectate pe acelasi wireless par sa se incarce aproape instant.Am un device la birou si unul permanent la mine.Prefer sa preia persoana de la birou apelurile de munca si eu pe cele personale,sau chiar si pe astea daca nu vreau eu sa raspund,sa fie preluate de secretara.
Aveti idee cum pot obtine sincronizarea instant a apelurilor?
Multumesc pt timpul alocat celor care vor citi si multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.
Toate cele bune!

Atunci când primești un apel pe iPhone, condiția necesară pentru a prelua apelul pe un alt device este ca ambele dispozitive să fie conectate în aceeași rețea wifi. Altfel nu merge.

Scuze,va contrazic.Merge si cu device-urile pe trafic date,va asigur.

Apple zice așa:

Use iPhone Cellular Calls with any Mac, iPhone, iPad, or iPod touch that meets the Continuity system requirements. It works when your devices are near each other and set up as follows:
Each device is signed in to iCloud with the same Apple ID.
Each device is signed in to FaceTime with the same Apple ID.
Each device has Wi-Fi turned on.
Each device is connected to the same network using Wi-Fi or Ethernet.

Deci dispozitivele trebuie să fie în apropiere unul de celălalt (în aceeași cameră, de exemplu) și în aceeași rețea wifi. Dacă nu există o rețea wifi atunci device-urile se vor găsi unul pe celălalt tot prin wifi, dacă sunt în aceeași încăpere.