Silverlight pe Chrome

Am nevoie de Silverlight instalat pe Chrome pentru ultima versiune de Yosemite deoarece nu functioneaza unele site-uri sau sa dau share pe facebook pe unele site-uri daca nu am instalata acest plugin in browser. Pe Firefox este instalat acest plugin, dar mai mult vreau sa fie instalat pe Chrome deoarece este browserul meu principal si care il folosesc cel mai des. Nici RCS Plugin nu s-a putut instala pe Chrome, dar pe Firefox s-a putut si nu stiu care este cauza.

Păi dacă nu merge, probabil că Silverlight nu e compatibil cu Chrome. La carte spune că e compatibil cu orice browser relativ nou.

Nu imi apare deloc acest plugin pe Chrome si imi apare urmatoarea probleme pe site-ul Silverlight “You are running on a browser that may not be fully compatible with Microsoft Silverlight. You can still try to install by clicking below or you can refer to the System Requirements for more information.”

Păi și ce nu e clar? Nu merge pe Chrome. Încearcă să întrebi chestiuni la care ai răspuns, nu să ne încui cu probleme nrezolvabile.

Problema este ca la mine nu merg o parte din filmele si serialele online sa le vizionez pe Chrome, iar pe Firefox merg toate filmele si serialele fara probleme ca are instalat in browser pluginul OpenH264 Video Codec. Imi puteti spune un plugin asemanator pentru Chrome deoarece acesta de la Firefox nu se poate downloada de pe internet pe alte browsere. Pluginul de la RDS de pe Digi Online va merge la cineva pe Chrome ca un operator m-a sunat si mi-a zis ca s-a rezolvat aceasta problema deoarece multe lume au facut reclamatii ca nu le-a mers pe acest browser, dar am incercat si tot nu merge. Sigurat a rezolvat pentru Windows ca eu nu i-am zis ce sistem de operare am. Pe Firefox merge fara probleme.

Ce are Chrome ăsta de-l iubești atîta? De vreme ce nu-ți merge cu ce ai nevoie, folosește alt browser. Care e șpilu cu Chrome?

Pe celelalt calculator cu sistem de operare Windows nu am aceste probleme pe Chrome. Eu pur si simplu m-am obisnuit si merge foarte rapid. La Firefox daca stai foarte mult pe internet in timp merge foarte greu.

OK, dar dacă acel plugin de care ai nevoie nu merge pe Chrome OS X, nu ai ce face, trebuie să te adaptezi.

S-ar putea ca pe windows să meargă f. bine, pe OS X cred că va trebuie să te orientezi spre Safari (l-ai încercat) sau pe variante care merg f. bine pe OS X, cum ar fi Roccat ori Firefox ori iCab. Eu am butonat Chrome, mi-a plăcut dar nu ar fi un browser de care să mă atașez. iCab și Roccat sînt numai pt OS X.
E drept, dacă te-ai obișnuit cu o aplicație, ți-e greu să o abandonezi.

Am butonat și eu Chrome azi după mult timp. E OK aplicația, dar e o compilație de Safari cu Firefox. Probabil pe Windows se mișcă frumos. Dacă acel plugin zici că nu merge pe Chrome în OS X, dar merge în Windows, nu cred că e soluție, doar să alegi alt browser compatibil cu ce folosești.

Daca esti utilizator de Android (ca mine), Chrome este cea mai buna variantă. În plus, am un Chromecast și extensia pentru el nu există decât pentru Chrome.

Nici la mine nu merge Silverlight pe Chrome deși am Mavericks. Din cauza asta nu pot intra pe HBO GO de pe Chrome. Îmi spune că nu e instalat Silverlight deși este. Nu îmi mai bat capul deocamdată pentru că reinstalez sistemul oricum în vreo 2 săptămâni.

N-ai cu ce să-ți bați capul: Silverlight nu mai funcționează în Chrome/OS X de când Chrome a trecut la 64 de biți (la sfârșitul anului trecut) și a abandonat suportul pentru pluginurile pe 32 de biți, așa cum este Silverlight. Iar Microsoft nu se obosește să facă un Silverlight pentru OS X pe 64 de biți.

Pentru cei care vor musai Silverlight în Chrome: puteți să descărcați de aici ultima versiune de Chromium pe 32 de biți. Am testat-o acum și funcționează. (Chromium e tot un fel de Chrome.)

Iată și un Chrome pe 32 de biți. Problema cu el e că se actualizează singur de la prima pornire, așa că va trebui să faceți niște șmecherii descrise aici pentru a opri actualizările automate. Că altfel vă treziți din nou cu versiunea pe 64 de biți.

Mersi, m-ai scutit de mulți draci. O să-l încerc după ce reinstalez totul. Acum nu prea am timp de nimic.