Sierra pe powerbook g4

Salutare, am gasit pe olx un powerbook g4 late 2005 si am observat in una din poze ca are osx sierra pe el. Cum vine asta? Nu era leopard ultima versiune pentru ppc?

Cu siguranță a modificat splash screen-ul sistemului. Nu are cum să fie Sierra pe PPC.

Asa ziceam si eu, dar dock-ul si iconitele sunt ca in sierra. Ciudat

Fake. Vrea să-l vândă la un preț bun și bagă fente.

M as baga in seama cu el. Nu ca ma intereseaza sa dau 15 milioane pe un laptop mai batran ca mine, dar prea ma roade curiozitatea😂

Aia e altceva, am mai făcut și eu discuții d-astea în anii trecuți, cu flăcăi care dădeau detalii aiurea. Uneori le corectau, alții erau obraznici… după firea fiecăruia.
Dar, sigur, ia-l la întrebări, să-ți explice cum naiba rulează Sierra pe un G4. Am și eu unul, o bijuterie de PowerBook 12 inci 2004, funcționează perfect. Când m-am decis să-l vând, aș fi luat sub 500 lei. Am preferat să-l păstrez pt Muzeul Tehnicii, poate îl donez la un moment dat.

Exclus sa fie real. Poate a manipulat imaginile cu MacBookPro din primele serii, care arata ca si PowerBookG4, mai putin iSight.

Deci, l-ai întrebat?

Are 10.5. Probabil ca e sorbet leopard care stiu ca vine la pachet cu o tema de 10.12 sierra.

Am si eu Sorbet pe 1 PowerBook, insa in SystemProfiler isi marturiseste identitatea reala, nu dupa “tema” aleasa.