Sfat aschizitie iMac

Pana acum am avut doar sh, mackbook pro 2007, powerboog g4 si un mac pro 3,1. CUm am strans njste banuti m-ar bate trec la un mac nou, o viata aveamer ajutorul vostru ce mi-ait reomanda. Mi-ar placea parca un iMac, desktopul pare prea scumop totutsi si nu m-as putea arunca chiar atat. vASvrea a sa aiba ssd si sa fie comptibil cu ultimele softuri. Il voi folosi doar ca hobby, nu ma apuca as fac randari ede fvilme pe el sau mai tiu ce eu.

Daca nu ai nevoie de putere de calcul poti merge pe iMac-urile cele mai ieftine in ce varianta de dimensiune doresti. Toate arata bine si ai totul intr-o singura carcasa.
Poti lua in calcul si un mini (mac mini) si sa achizitionezi separat tastatura, mouse, monitor 4k. Partea buna la achizitia asta e ca daca se strica ceva dupa garantie sau neacoperit de ea poti inlocui doar partea defecta (ma refer la monitor sau unitatea mac). De asemenea e mai usor de facut upgrade (acolo unde e posibil si nu sunt piese lipite) la mac. De urmarit si noile mac mini cu procesoare de la Apple (M1) care se pare ca au performante foarte bune.

Dacă nu ai nevoie de performanțe deosebite și vrei desktop, ia un mini, mai ales dacă ai deja monitor (suportă 2 monitoare complementare), maus și tastatură. DAcă vrei portabil, ia un Air sau un MBP nivelul de jos.
Știi, probabil, că alaltăieri Apple a lansat noua lor serie cu procesoare Apple, care se vor vinde în SUA de săptămâna viitoare. Este și mini cu proc Apple M1. Dacă vrei să folosești și Windows, probabil va trebui să alegi ceva cu Intel, dacă nu, atunci poți lua un mini sau un Air sau un MBP din noua serie. Nu se știe când vor ajunge și în RO, probabil nu va dura prea mult, întreabă la iStyle.