[Sfat] Adaptor usb-c hdmi

Am acest adaptor pentru a conecta macbook-ul la un monitor folosind hdmi https://istyle.ro/adaptor-istyle-usb-type-c-hub-multi-port-4k-hdmi-ethernet.html?color=482 Problema cu el este ca se incinge foarte tare dupa cateva minute de folosire.

Voi ce folositi/ce imi recomandati pentru a ma conecta la monitor fara sa se mai incinga?

Salut, ce model de macbook ai in dotare? Nu sunt la curent cu toate modelele, nu stiu daca al tau are sau nu are display port.
Pentru un model mai vechi, eu folosesc iesirea DP cu adaptor cablu DP->HDMI. Nu am nici o problema, prin DP primesc si semnal audio pe langa cel video.
Macbook-ul meu:
https://everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.4-white-13-polycarbonate-unibody-mid-2010-specs.html

Hm… Păi nu pare normal, un adaptor se poate încălzi ușor, dar așa tare, cum spui, nu. Posibil să fie stricat, dacă e în garanție recomand să-l duci la verificare.

Omul vorbește un un adaptor USB-C, nu de unul pt un model vechi.

P.S. Diferența este esențială: adaptoarele USB-C includ și alimentarea aparatului, iar dacă un contact este subdimensionat ori pe cale de rupere, se încălzește tocmai acolo unde legătura devine prea subțire și se încălzește.