Sfat achizitie!

Buna ziua! Am un buget de 1.500 de ron pentru a cumpara un laptop. Nu e prea mare, dar mereu ki-a placut design’ul celor de la apple. Dupa multe modele de laptop, vreau ceva micut, subtire. Vreau o recomandare sau un sfat, in legatura cu ce model sa caut, ce specificatii. Eu o sa il folosesc doar pentru navigatie pe net, filme si office. Am gasit modele asta, dar si configuratii mai slabe, de dual core 2, placa video de 256 mb:

La un buget de doar 1500 RON e cam greu de făcut recomandări. Eu aș alege cel mai nou laptop pe care l-aș găsi, ca să pot pune un sistem de operare cât mai recent pe el.

Cu 1.500 ai putea să găsești un MacBook Pro 13 Early 2011, poat ceva mai sus. Dacă-i pui un SSD și niște RAM, e foarte bun!

Așa i-am sugerat și eu. MBP 2011–2012, nu va fi așa ușor ca un Air, dar va fi – cert – mult mai robust.

Eu iti recomand Air, dar de 13". E ok si ala de 11" la ce vrei tu sa faci, dar dupa un timp ti.ai dori sa ai unul de 13".
Cu multa rabdare si o negociere strasnica, poti cumpara unul 2012-2013 cu 1500 lei.
La ce vrei tu sa faci, Pro e greu, robust si cu o baterie ce tine putin.

Un Air de 11 ar corespunde exact descrierii lui: „micuț și subțire”.

Nu stiu ce sa zic… Cam subtirel bugetul, iar daca-l alegi sh trebuie sa te gandesti si la o protectie ca lumea. Am avut si eu MacBook Air 11 si l-am imbracat cu ceva de aici: https://huse-laptop.ro/categorie-produs/macbook-air/macbook-air-11/

Ei, faci reclamă mascată… Nu de huse ducem lipsă, ci de macuri ieftine!