Relativ frecvent, unii macuseri întreabă de service-uri. Azi am mai descoperit unul pe când mergeam pe Calea Victoriei din București: IT Guy.
Mai am în agendă și altele, tot din București, unde locuiesc: Radical Service Service laptop
La Cluj: Service-MacBook
Notă: nu le fac reclamă, nu am apelat niciodată la reparații la vreunul dintre ei, am avut relații pozitive cu ultimul din listă, cel de la Cluj. Radical Service are, de asemenea, note bune aici pe forum. Vă rog să luați linkurile drept indicații de rezolvare a unor probleme, nu ca recomandări („endorsement”).
P.S. Cei care știu și alte service-uri Apple sunt invitați să le menționeze aici, inclusiv dacă știți și în alte localități precum Timișoara ori Constanța etc. Poate fi util unora.
La ora actuală, sunt relativ multe service-uri care pot repara decent mac-uri, iPhone-uri iPad-uri. Probleme erau până acum vreo 5–6 ani sau mai mult, le găseai destul de greu. Între timp, piața Apple a crescut și în România și, implicit, și numărul celor care știu și pot să repare produsele Apple.