Service macOS

Apar periodic întrebări despre service-uri pt mac-uri. Față de situația de acum 20 ani, să zicem, este mult mai bine. În afara celor două service-rui standad oferite de cei doi mari dealeri Apple, iStyle și Noumax, mai sunt câteva firme. Nu le fac reclamă, nu am niciun interes financiar la ei. Reclamă își pot face singuri aici.
În București, unde locuiesc, ar fi de notat:
– celo.ro – piese, accesorii și componente pt produse Apple + service;
Radical Service;
– Service Apple: Service Macbook, PRO, Air | Service Reparatii iMac | Service Apple | Componente Apple

Acestea nu sunt recomandări (endorsements) pt servicii Apple, ci niște sugestii. Experiență directă pozitivă am avut cu celo.ro și cu YZZY , pe zona „produse Apple noi și s.h.”.
Analizați și procedați.

Buna ideea cu listarea service-urilor.
Eu as completa-o si cu locatia (orasul) unde se afla ele.
Si eventual doar service-uri la care ati fost vreodata, si, eventual, doar cele de care ati fost multumiti.

Incep eu

Locatie: Cluj-Napoca
Am apelat de multe ori la ei, in ultimii 10 ani si totul a fost super OK (timp, tarife, calitate manopera)

Păi am menționat că cele 3 sunt în București. Ultima, YZZY, este din Suceava, uitasem detaliul. Dar i-am menționat, mai ales, pt vânzări de produse Apple și non-Apple. Am luat mai multe de la ei (prima oară am fost un pic reticent, normal) și am fost foarte mulțumit. Fiind firmă, dau și garanție, inclusiv pt produse s.h.
Știu că mai sunt service-uri și dealeri prin Timișoara, Constanța… Nu am avut însă experiențe directe, ar fi bine să-i menționeze cei care locuiesc acolo și au interferat cu ei măcar o dată.

Exact! Am zis de locatii ca sa incerce toata lumea sa precizeze si locatia, pentru a fi cu adevarat de ajutor pentru ceilalti forumisti.