Se poate returna un macbook?

Salut! Un prieten doreste sa-si cumpere un macbook pro 13" de la mediagalaxy dar nu stie daca il poate returna in cele 14 zile pentru ca, pe site-ul celor de la media scrie ca: “Produse marca Apple (iPhone / iPad / iPod etc) al caror software a fost activat” deci la macbook trebuie activat softwar-ul? Mersi fain.

Habar nu aveam că au clauza aia. Din punctul meu de vedere este abuzivă: vezi art. 16
Dacă laptopul nu este făcut la comandă (cine știe ce specificații), atunci are drept de retur în 14 zile.

PS: Vezi că am citit pe net că au și o “taxă” pentru orice urme de folosință în urma căruia produsul nu mai poate fi vândut ca nou. În principiu mi se pare normală taxa dacă sunt urme clare (ex zgârieturi), problema este că se pare că abuzează de ea.

Nu este facut la comanda este cel cu 8gb ram si 128gb ssd. Eu am zis daca doreste sa isi cumpere mai bine sa merga la emag mi se par mai ok cu returul. Mersi fain.

Nu ar fi mai simplu să întrebe direct acolo? Ori să se ducă direct cu jucăria și să discute pe concret?

1 Like

A sunat la media galaxy a zis ca daca nu se activeaza softwar-ul il poate returna…

Ce activare? De iCloud? Orice iCloud activat se poate dezactiva, important este să faci asta înainte să dai/vinzi/returnezi un mac.

Ai 14 zile sa returnezi orice tip de produs, atat timp cat chestia cu astivarea nu este mentionata in termenii si conditiile siteului. Te sfatuiesc sa citesti cu atentie acei termeni si conditii pentru a nu ramane cu produsul.

Se pot returna produsele din gama Apple ? Eu stiam ca nu se pot returna , ceva cu garantia internatioana in baza seriei , o data activate , citeste bine termenii si conditiile .