Schimbare baterie Mac Air mid 2012- 11inchi

Salut tuturor, am un mac air 11’ inchi din 2012 ai carui baterie nu mai tine atat de mult( max 40 min cu lumina foarte mica). As vrea sa stiu daca se poate schimba ,cam cat ma va ajunge la pret intreaga procedura( cu tot cu baterie , manopera etc), si daca, avand o baterie noua,voi mai reveni la performantele de odinioare.

Va multumesc!

Suna direct la iStyle sau Noumax si intreaba. O sa ai informatii mai exacte. Daca le cauti pe google ai si numererle de contact de service.

Ok, nu stiam cine se ocupa de asta, mersi

Există aplicații care măsoară starea bateriei, cea mai cunoscută este Coconut Battery. Dacă nu mai e în garanție, baterii găsești și pe amazon.co.uk (prețuri mai bune decît amazon.de), trebuie să găsești însă firma care trimite și în România. Există și o firmă batteryupgrade.ro. Par serioși, mie mi-au trimis o baterie care a picat în circa 11 luni, dar mi-au schimbat-o, m-a mai costat însă 45 de lei să o retrimit în Olanda. Ce să spun?
Fă o analiză, compară prețurile și ia o decizie. Oricum, există baterii de schimb.

Atat de usor este sa schimbi o baterie la Macbook Air: https://www.youtube.com/watch?v=Z7vWsMzMZKE

Salvezi cel putin 100 lei pe care i-ai fi dat la service-ul IT, pentru o treaba de 2 minute.

Baterii gasesti si pe amazon.co.uk, si pe aliexpress.com, si pe site-uri romanesti.

Eu n-aș avea răbdare să mă uiit o juma de oră la filmele astea, cel mai clar este pe ifixit.com, alegi modelul, apoi ce vrei să schimbi și ai acolo șirul de poze, la o adică și filmulețe.

Sau asa, pe ifixit.com. Ideea de filmulet contureaza mai bine notiunea de timp: cat exact iti ia sa faci o chestie anume. In cazul de fata, are 5 minute cu tot cu interactiune “funny”.