Salut.am o problema la mac bookpro cu traktor kontrol s2.help please

Salutare toti…
Am si eu o problema ,pentru mine grava!
Am un mac bookpro , i7 4gb ram …
Il folosesc doar pentru munca (dj) cu traktor kontrol s2 driver original.
Toate bune si frumoase cativa ani pana acum cateva luni , cand am instalat un nou IoS (osx) nu stiu cum se numeste sigur…
S-a ocupat cineva care stia sa instaleze sistemul cu toate ca nu e greu…
Am dus sistemul in maveriks 10.9.5 , toate update’urile facute , am instalat , activat Traktorul , bineinteles cu consola s2 conectata la usb in timpul instalarii …tot softul merge ok , doar ca odata la ceva timp (30,40,60 min) , “cand il apuca” , imi opreste (sa zic ca are un bug) , sacadeaza , ii da un freeze la ce canta timp de o secunda , doua …
Este foarte urat sa fiu la pupitru si sa patesc asta cu toate ca am patit-o…
A mai patit-o cineva ??? Exista vre-o rezolvare ?
H E L P P L E A S E !!!

După ce ai upgradat sistemul de operare, ai făcut update și la driverele consolei S2?

Pe site-ul producătorului văd că ultimele versiuni suportate sînt Mavericks și Yosemite (inclusiv update-urile), asta dacă ai ultima versiune. Dacă înainte a mers (ce versiune și pe ce OS X?), iar acum face probleme mi se pare logic să bănuiesc că undeva trebuie un update și tot logic ar fi să presupun că aplicația trebuie undeva updatată.
Fiind vorba de o aplicație vitală pt job, este evident că trebuie să meargă uns, fără necazuri. Dacă nu rezolvi rapid, eu unul aș reinstala vechiul sistem (trebuie pe o partiție nouă, nu poți face downgrade de sistem) și pune aplicația pe varianta care merge sigur. Între timp, testezi și ce anume update/upgrade este necesar. ai grijă cînd reinstalezi, încearcă mai întîi pe un disc extern, nu te apuca să repartiționezi din mers fără backup.
O variantă ar fi să iei legătura cu producătorul soft-ului, văd că are acolo link-uri pt mesaje, explică-i scurt necazul și nu uita detaliile privind sistemul instalat și versiunea aplicației.

Dacă ai toate update-urile la zi și face necazuri, nu este exclus să interfereze negativ cu alte utilitare instalate, este o problemă nu foarte frecventă, dar nici foarte rară. Cel mai simplu test este să faci un user nou, te deloghezi din userul actual și te reloghezi în cel nou, pornești aplicația și vezi dacă merge OK, cum trebuie. Dacă da, atunci problema ar fi cu una dintre aplicațiile care pornesc automat la logare. Chiar ți-aș recomanda acest test simplu, nu presupune mare lucru, e rapid și, de multe ori, eficient.

Este bine ca te pricepi bine asa…
ai dreptate cu ce ai zis…are logica
Eu lucram pe o versiune fff veche.cred ca sub Lion. Cu un traktor vechi.
Am bagat yosemite cu ultimul traktor cu toate upgrade’urile necesare…
Nu mergea bine.
Am sters tot , m-am dus downgrade in lion , si din lion , in maverik 10.9.5 cu traktor 2.8.1 , adica cel mai nou…
Azi m-am tot jucat pe el , fara consola(traktor s2). Nu a facut nici o problema 2ore…ma joc si maine cu consola si vad ce face.
Mersi pt ajutor

Clar , fac un user nou .
Multumesc !!

Exista unu singur care , da , l-am luat din service center , native-instruments.am toate upgrade’urile la zi…

Eu nu folosesc aplicația, dar – pe logica unor întîmplări similare — e mai mereu la fel: o aplicație veche incompatibilă cu un sistem nou sau o aplicație (mai) veche care are nevoie de un update/upgrade. Pare o aplicație complexă, mai sînt și altele. Cînd instalezi un sistem nou, studiezi un pic ce zice producătorul despre cerințele minime hard și soft, mai ales cînd e vorba de ceva vital, din care trăiești.