Stiu ca a trecut ceva timp de la ultimul raspuns la topic, dar ma bag si eu.
De vreo 2 luni tot caut ceva sa-mi placa, sau sa-mi “satisfaca” nevoie de user obisnuit.
Am incercat Chrome, este cel maiu bun din punctul meu de vedere, insa stim cu toti ca mananca mult ram si are si probleme cu privacy-ul, deci l-am schimbat.
Arc, destul de tare scula, dar extrem de diferit fata de orice alt browser, am stat pe el aproape 1 luna, dar nu m-am putut obisnui, n-am avut probleme cu el, pus si simplu experienta mea de user era destul de “greoaie”, posibil sa nu mai am chef sa invat alte lucruri.
Safari, si el se misca destul de bine, imi place ca se linkuieste automat cu iphone-ul, ca na sunt in acelasi ecosistem apple, dar nu-l folosesc din simplul fapt ca are multe bug-uri sau este limitat din punctul meu de vedere. Netflix nu-mi functioneaza pe el, nu am gasit vreo rezolvare, Olx-ul la fel are foarte multe bug-uri si am renuntat la el.
Firefox, la asta m-am oprit momentan, vreau sa-l incerc sa vad cat de bun este, am citit pe reddit si nu prea erau probleme cu el, dar asta ramane de vazut. De vreo 2 zile il folosesc si momentan n-am vazut sa aiba ceva bug-uri, sau sa fie ceva ce nu-mi functioneze, insa parca nu se misca la fel de repede ca chrome sau safari, poate doar mi se pare.
Am tot vazut multe recenzii despre alte browsere cum ar fii Vivaldi, Orion sau Brave dar nu le-am incercat. Despre Brave stiu ca este efectiun un Chrome putin mai sterioizat sa-i zic asa, dar nu-mi pot da cu parerea mai mult. As incerca si Vivaldi, dupa nume pare frumos :)) dar sa vedem si cum se misca.