S-a lansat OS X 10.11.1

S-a lansat OS X 10.11.1

Se zice că noul update rezolvă problemele pe care le avea Office, totul a fost din cauza unui bug din sqlite, după cum spune un programator Apple care lucrează la Microsoft (interesting job, to be honest): http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?p=29982341#p29982341

Era și timpul să se rezolve problemele astea, că m-am săturat eu câte crash reporturi am trimis la Apple în ultima săptămână. Îmi închipui că au primit milioane de când cu bug-ul ăla.

Se pare că Apple a bulit-o mai mult decît cu Office. Cîteva Audio Units din Logic (instrumente virtuale) dădeau crash la validare, erau inutilizabile în Logic. Am scris dezvoltatorilor, au zis că țin legătura cu Apple și că se va rezolva, nu au detaliat. Constat acum că, deși nu a apărut niciun update din partea dezvoltatorilor, doar actualizarea 10.11.1 (care conține și o mențiune privitoare la Audio Units) a rezolvat problemele!

Mai adaug că acele Audio Units sînt la fel de populare ca MS Office, desigur, dar utilizatorii de Logic le au în topuri. Este vorba de TwoNotes Wall of Sound III și Native Instruments Kontakt 5.

Sînt grozav de bucuros că le pot folosi acum, îmi erau esențiale!