Router wl (portabil, dar nu neapărat)

Aș dori să-mi iau un al doilea router wl pe care să-l pun undeva în afara locuinței pt a avea semnal mai puternic și în curte, iar conexiunea să se facă tot wl cu routerul existent (oferit de Romtelecom înainte să-și scoată rom-ul din nume). Aș vrea ceva simplu și portabil, poate îl iau și cu mine dacă mai plec undeva (am constatat că, de multe ori, ar fi fost bine să am așa ceva în bagaj). E vreun șpil la routerele astea? FAc toate bridge cu unul existent? De ex., așa ceva:
http://www.pcgarage.ro/routere-wireless/tenda/3g150b-n150-pocket-3g/

Eu am unul din ăsta: http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_TL-WR710N.html

Am dat 100 lei pe el anul trecut de la azerty, dar acum nu-l mai văd prin oferta magazinelor. Își face treaba bine, portabil (un pic mai mare ca un pachet de țigări, să zicem) și are și un port USB prin care poți share-ui medii de stocare. Bagi stick-ul în el și poate fi accesat de lumea de pe rețea.

Știu că are în setări să alegi dacă vrei să-l folosești ca router sau repeater. Nu am testat decît prima variantă. Limitează viteza netului, evident, am reușit download cu maxim 1 MB/s față de minim 10 cu cît îmi merge acum, cu router-ul celor de la UPC. Dar nu se întrerupe, să mai citești o știre, un mail, un chat, un clip YouTube, merge.

Posibil să nu se mai producă. Dacă e să fie ceva gen Apple, am dat peste ăsta:
http://www.pcgarage.ro/routere-wireless/sapido/brf70n-value-cloud/