Redirectionare apeluri

Salut . Are cineva idee cum pot redirectiona apelurile de pe un Iph 6s ? Adica am 2 telefoane , la Android am reusit sa deviez apelurile cand este inchis catre celalalt telefon . Dar la Iphone nu gasesc aceasta optiune de a devia apelurile DOAR cand este telefonul inchis , fara semnal ( am gasit sa deviez toate apelurile ) . Adica daca raman fara baterie la unul sa sune pe celalalt automat , asta as dori . Ma poate ajuta cineva , aveti idee ?

Încearcă ce scrie aici:

Fix pe acel site eram cand mi-ai trimis mesajul ,am crezut ca se regaseste prin setarile telefonului . Multumesc frumos , acum incerc sa daca functioneaza .

Merge perfect , fix ce imi trebuia . Daca mai intereseaza pe cineva este foarte ok daca aveti mai multe telefoane sa le sincronizati cu un cont google deoarece veti avea toata agenda pe ambele device’uri , se actualizeaza destul de repede si le puteti accesa de oriunde .

1 Like

Interesante codurile alea GSM, azi am aflat și eu de existența lor.

Ei, cu sincronizarea prin Google nu fi așa entuziast. Circa un an jumate, am folosit un telefon cu Android 4.x La un moment dat, am dat să sincronizez contactele exact cum spui, prin Google. A ieșit un haloimăs pe care nu am reușit să-l rezolv automat, am luat-o la mână, cum se spune, peste o mie de contacte, unele se triplaseră, și-au pierdut categoria unde le pusesem. Or fi rezolvat-o între timp, nu știu, dar eu unul nu i-aș recomanda niciunui mac ori ios user să facă synbc prin google, ci prin iCloud și numai prin iCloud, care iCloud a avut și are și el problemele lui, dar pe astea ăia de la Apple au reușit să le controleze cît de cît.