Recomandare service Bucuresti

Salut merisorilor!Detin un Macbook Pro Early 2011 17” care de curand am constatat cu mare dezamagire ca placa video dedicata AMD Radeon HD 6750M m-a lasat (problema majora acestiu model).Va rog sa ma ajutati cu cateva recomandari de service serioase pentru inlocuirea cispetului grafic (exclus Noumax din propria experienta)
Cu stima Bogdan Mincu

Nu se poate înlocui placa video fiincă e sudată de placa de bază. Deci trebuie înlocuită placa de bază.
Eventual vezi dacă poți rula laptopul doar pe video integrat:
https://discussions.apple.com/thread/8130662

Ati auzit de http://www.service-macbook.ro
E din cluj aceasta firma si spun ei ca ar schimba cipsetul video la un pret rezonabil.Stie cineva ceva despre acest service?

Da, la Cluj sunt două firme bune pt Apple, dar tu ai întrebat de București și ți-am dat prin mesaj privat adresa corespunzătoare. Eu zic, cu mintea mea, să vezi ce zic flăcăii de la iturgent.ro, după care, dacă ești nemulțumit, să trimiți jucăria la Cluj, dacă varianta lor nu-ți convine.

Multumesc Catrus_Thraex pentru recomandare am zis in Bucuresti ca fiind capitala as avea sanse mai mari sa gasesc un service ok care sa rezolve buba dar in principiu oriunde in tara daca se poate rezolva si cu un pret rezonabil.De ce vroiam parerea voastra?Pentru ca exista tot felul de trucuri pe internet cu incalzirea placii grafice la o anumita temperatura pornind apoi fara nici un fel de problema dar asta nu te tine decat o saptamana maxim si nu este ok.Vroiam o recomandare de la voi de un service care inlocuieste placa grafica nu sa o incalzeasca sa mearga o saptamana si sa iti spuna ca la reparat.

Deci: dacă ești din București sau din zonă, du-te la iturgent, dacă ești departe și de Buc și de Cluj, sună-i și vezi. Îți trimit prin privat și o a doua adresă la Cluj.

Multumesc,o sa iau legatura cu cei de la iturgent.ro sa vad ce pot face!

Dacă ești Bucureștean, este logic să te duci unde este mai aproape și unde ai dialog direct cu flăcăii. Mai este un service care știe Apple undeva pe Dudești la nr. 180 sau cam așa ceva, dar nu i-am vizitat niciodată, nu știu… deși sunt f. aproape de domiciliul meu.