Protectie MacBook

Salut! Sunt nou pe aici si voiam parerile voastre legate de protectia laptopului. Eu folosesc o husa Speck cumparata de pe https://huse-laptop.ro la recomandarea cuiva. Voi cu ce va protejati Mac-ul de lovituri si zgarieturi?

Mi-am dresat pisica să scuipe și să muște pe oricine ar dori să lovească sau să zgârîie macbucul

:slight_smile: Mai intai trebuia sa-ti dresezi pisica sa nu-ti zgarie ea MacBook-ul.

Deci? Alte pareri?

sunt sute de produse, mii chiar… orice protecție e bună pe raportul buzunar/calitate. Nu e nevoie să iei chestii prea scumpe, mai bine preț normal și le schimbi mai des, de ex de 2 pe an.

Uite un site nou, cu multe chestii interesante și simpatice. Atenție: nu am cumpărat niciodată de la ei, nu le fac reclamă, dar fiindcă veni vorba…

Multumesc de sugestie, am intrat sa vad. Preturi bune, dar produsele sunt no name. Doar plastic. Ideal pentru cei care isi cumpara un Mac la mana a doua. Daca insa ai dat jdemii pe un laptop nou, eu as merge pe protectie de brand. Drept comparatie (ca pret si calitate), uite o husa carcasa pentru acelasi tip de MacBook ca mai sus: https://huse-laptop.ro/produs/husa-macbook-pro-retina-13-2016-smartshell-onyx-black-matte/

  1. Nu e no name, este o firmă slovacă, acum are magazin și în RO, produsele au design de bun gust, după părerea mea.
  2. Dacă știi ce vrei să iei, nu pricep de ce ne mai întrebi. Măcar să fi spus „vreau cea mai scumpă husă de pe piața RO” etc.