Probleme la conexiunea wireless dupa upgrade la El Capitan

Buna seara,

De cand am facut upgrade-ul la El Capitan sunt la capatul rabdarii cu problemele continue la conexiunea wireless. Toate celalalte dispozitive sunt bine merci conectate(telefoane, pc, etc), numai macul meu pierde conexiunea internet pe wireless. Am citit prin forumuri avizate (http://osxdaily.com/2015/10/16/fix-wi-fi-problems-mac-os-x-el-capitan/) si am aplicat sfaturile lor, dar nu am rezolvat nimic. A mai patit cineva de pe aici asa ceva? Alte solutii? Miultumesc.

Ce router ai? O soluție este să scoți routerul din priză și să îl repui după un minut, între timp dai un restart și mac-ului. Și eu am avut problema asta cu routerul Telekom și văd că s-a rezolvat.
Dacă nu, probabil soluția va fi să alegi manual un canal.

Linksys LLC Model:EA6200. Restartul l-am incercat. Acum testez si solutia cu un canal. Multumesc inca o data.

Poate e inutilă întrebarea, dar: ai făcut toate update-urile pentru OS X? Că între timp se spune că au mai reparat din problemele cu WiFi. Versiunea curentă este 10.11.2.

da, le-am facut. Vad ca solutia cu un canal deocamdata tine.

Păi cam așa se rezolvă, dacă o resetare a routerului nu rezolvă. La mine a rezolvat simpla repornire a routerului.

Multumesc mult. Sarbatori fericite si toate cele bune! :raising_hand:

Salut, aceeasi problema am avut-o si eu inainte sa reinstalez ultimile update-uri. Pur si simplu ma scotea din minti, mi se deconecta foarte des si nu stiam de ce. Uite ca am gasit si cauza, mersi!

Bucurie pentru scurt timp :crying_cat_face: , a inceput iar sa-mi pice conexiunea wireless… ce bine ar fi daca upgrade-urile astea le-ar face dupa verificari

Conexiunea wl nu a partea tare a lui Apple. Mie de cîteva sisteme încoace nu-mi vede rețeaua cu router Apple imediat după prima intrare în sistem, trebuie să mai dau un restart. Dacă nu e router Apple, apar aleator probleme. Poate să fie și o problemă hard, asta o verifici încrucișat cu mai multe rețele.

Problema rezolvata :grimacing: Downgrade la Yosemite.
No comment despre El Capitan…

Nu asta ar trebui să făe rezolvarea :frowning:

Stiu, dar am incercat toate solutiile posibile, am cautat si m-am interesat pe forumuri zile in sir. Parerea despre El Capitan e cam aceeasi peste tot : un mare rateu …Routerul si hardware-ul sunt bine mersi, dovada ca pe Yosemite nu am probleme.

Eu am avut probleme cu conexiunea wi-fi și cu Yosemite pe routere non-Apple, deci cred că problema e cumva aleatorie. Am avut și mai am și pe Căpitan…