Probleme iphone 5s Camera

Buna ziua! Am un 5s si am o mica problema la el. Mi-a picat recent pe spate, de la o distanta nu prea mica. Dupa o ora am vrut sa fac o poza, cand sa vad ca nu merge camera de spate. L-am resetat, crezand ca va functiona. Am intrat iar in Camera, tot la fel. Se vede negru cand intru in camera de spate, complet negru. Daca dau pe camera de fata si dupa iar pe cea de spate si dau pe blit imi arata un triunghi cu semnul exclamarii si imi zice “Blitul este dezactivat. Iphone-ul trebuie sa se raceasca inainte de a putea utiliza blitul”.
Imi puteti spune ce are?
Va multumesc!

S-a stricat camera, un șoc zdravăn are asemenea urmări. Pași: la doctor să dea un verdict dacă merită/nu merită să fie reparat. Ce crezi că poate avea un aparat (relativ) fragil cînd are un impact cu ceva dur?
Acel ! poate indica și ale probleme adiacente, cum este încălzirea.

1 Like

Deci sa inteleg ca nu ar fi doar camera afectata…

Posibil…nu cred că ar fi cineva în stare să dea un verdict printr-un forum. Oricu, curaj, nu e de bine.

1 Like

Da, dar telefonul poate sa fie rece, el tot imi zice ca trebuie sa se raceasca :))
Ar putea fi o problema din soft?

Nu e din soft, softul nu se strică la șocuri mecanice :slight_smile:
Dar poți să încerci un restore ca să reinstalezi sistemul, deși eu cred că e pierdere de vreme. Cel mai sigur - la service cu el.

1 Like

Ok. Va multumesc frumos!

Exclus din soft la izbitură ce ceva dur, ce naiba! S-a rupt ceva în el, un flăcău priceput îți va da un verdict.

1 Like

Dacă piesa/piesele interne este/sunt bușită/-e serios, da, nici sistemul nu mai poate rula ca lumea, posibil să ai acel ! din acest motiv.

1 Like

Multumesc!

Aceeasi problema o am si eu. Camera video de filmat in fata nu mai merge!!! Merge decat pe selfie … nu mai comuta de pe camera de selfie pe camera care filmeaza in fata!! Imi apar mesajul: “Blitul este dezactivat. Iphone-ul trebuie sa se raceasca inainte de a putea utiliza blitul”. Nu merge comutarea de pe camera selfie pe camera fata … Poate se supraincalzeste chinezaria … Oricum, mie nu mi-a cazut deloc. Si telefonul e nou nout … are 2 sapatamani … Sunt dezamagit de telefon … daca s-a stricat in prima luna … Daca nu se rzolva, voi incerca sa imi iau banii inapoi trimitand-ul inapoi la e-mag …

Nu văd care e problema dacă e în garanție, îți dă altul.