Probleme downloadare Catalina OS

Buna seara,

Incer sa downloadez noul update cu privire la sistemul de operare si, din pacate, imi sta “blocat” la 8,16 din 8,16 gb de aproape 30 de minute.

Ce as putea face ? Am restartat computerul dar… degeaba.

Nu prea ai ce face și, în orice caz, forțarea ieșită din update nu a fost o soluție bună. Soluția: descarci manual update-ul de aici.

1 Like

Am reusit pana la urma sa fac update-ul insa nu sunt deloc multumit de Catalina OS. Am niste probleme in legatura cu sunet-ul atunci cand conectez castile bluetooth. La schimbarea melodiilor din anumite colaje de pe youtube se aude un zgomot foarte urat. In fine, as dori sa revin la Mojave. Mi-ai putea recomanda versiunea pe care ar trebui sa o donwloadez si sa o instalez din link-ul trimis de tine? (pentru Mojave).

Si, de asemenea, as putea pur si simplu downloada Mojave si instala “peste” Catalina?

  1. Problema Bluetooth nu are legătură cu upgradeul.
  2. Nu poți face downgrade direct, trebuie ras și repus de la zero.
  3. Ce înseamnă „Am reusit pana la urma sa fac update-ul?”, adică ce ai făcut? Suspectez un update prost făcut din bucăți. Ți-am spus să descarci Cătălina complet ultima versiune, a doua de sus din link. Presupun că nu așa ai făcut când „ai reușit până la urmă”.
    Deci, nu-ți recomand downgrade pe faza asta ci o reinstalare ca lumea, curată a sistemului.

Nu am intampinat probleme la instalarea upgrade-ului, ci la downloadarea lui (in sensul in care mi se blocase downloadarea, dar dupa restart si-a revenit). Cand am scris “am reusit pana la urma” m-am referit la finializarea descarcarii. Instalarea a decurs normal, fara intreruperi.

Legat de bluetooth, sunt sigur ca e din cauza upgrade-ului. Si nu sunt singurul care a avut probleme in ceea ce priveste functionarea bluetooth-ului.

Nu e nicio problema, reinstalez totul de la 0. Problema este ca NU GASESC OS Mojave versiunea de baza, ci doar update-uri.

Vezi aici: http://osxdaily.com/2018/09/29/download-full-macos-mojave-installer/
Poți instala direct de pe net, dacă ai conexiune rapidă, respectiv opțiunea de a instala sistemul cu care a venit calculatorul, altfel el va pune ultimul sistem compatibil cu jucăria respectivă. Vezi aici:
https://support.apple.com/ro-ro/HT204904

1 Like

Multumesc!