Probleme display iphone 5s /Stie cineva de la ce ar putea fi?

Dacă liniile apar mereu în aceeași poziție, indiferent de imaginea afișată, atunci e o problemă hardware a display-ului și n-ai ce să-i faci decât să-l înlocuiești.

Daca tin apasat cu un deget dispar liniile si dupa ce iau degetul apar iar:(

Poate fi de la banda de la display ?D

Da, e clar un defect hardware. Du-l la un service.

Ok.Multumesc

Salut si la multi ani!

Nu am vrut sa deschid alt topic.

Cu multumiri anticipate va rog ajutorul pentru problema de display busit partial la un iPhone 5s al unui prieten, in sensul ca partea de jos unde e “0” nu reactioneaza la touch. La inceput nu se putea folosi partea de jos a tastaturii daca vroia sa scrie ceva, dar recent s-a agravat problema si dupa o descarcare totala / incarcare nu se mai poate debloca telefonul. Nu e pornit Siri ca sa pot activa voice over, nu are backup pe PC, nici cont iCloud, e user cam afon, nu stie nimic altceva decat sa vorbeasca pe telefon si sa-si descarce pozele pe PC.

O fi ceva defect de serie? Daca da, se poate rezolva oare prin schimb display? Sau macar se pot salva datele prin ceva truc over Mac/PC? Ar avea neaparat nevoie de un sms cu o adresa postala. Problema e ca pentru orice manevra cere acordul la “trusted blabla”. Eventual s-ar putea introduce codul de deblocare conectand o tastatura exterioara prin adaptor lightning sau switch usb alimentat extern?

În general e mai bine să deschizi un topic nou decât să dezgropi unul vechi de 6 ani, mai ales dacă este altă problemă.

Poți folosi orice tastatură bluetooth sau lightning cred. Cea bluetooth nu sunt sigur dacă e acceptată pentru deblocarea telefonului dar poți încerca.

Merci. Oare pe BlueTooth nu ar cere “pairing”? Daca da, tot prin display ar trebui acceptat, cu zona “0” nefunctionala, implicat. Intreb deoarece nu as face investitia in tastatura numai ca sa aflu ca nu pot rezolva problema de baza.

Ar trebui împerecheată, da. Oricum nu mă gândeam la cumpărat, ci la împrumutat prin vecini sau prieteni. Vezi prin lightning.
Cu display-ul probabil afli în service.

Uh.

ESte un telefon a cărui producție s-a închis în 2016, deci are cel puțin 5 ani vechime, deci și-a trăit viața, nu crezi? Mai ales că are o chestiune hard, „display parțial bușit”. Crezi că merită efortul să-l mai dregi? Păi reparatul va costa mai mult decât unul mai nou s.h.
P.S. Sunt atâtea service-uri GSM încât va fi greu să te decizi care ar fi mai bun, la tot pasul. Du-te cu jucăria la ei și vezi cam ce ai putea face. Tu chiar vrei să repari jucăria aia? SErios?

Cred că problema principală era recuperarea unor date.
Apoi vede ce poate face. Cu vreo 200 lei cred că găsește să-l mai dreagă o vreme dacă vrea. Nu va fi display original, dar asta e.

Cred că recuperarea datelor s-ar rezolva relativ ușor [?] la un service GSM. Să luăm în calcul că, dacă găsește un display la un preț bun va mai costa și manopera, nu? Presupun că nu o va putea face singur. Mă rog, soluții există, mai scumpe sau mai ieftine, depinde de la caz la caz.

Asa e, recuperarea e problema principala!!

Te rog frumos sa muti intr-un topic nou tot ce urmeaza de la primul meu mesaj, daca se poate.
P.s.: a mers si PM

Am un iPhone identic si in ultima instanta incerc sa-i pun display-ul meu pana as obtine datele dorite de prieten.
Ps.: Sper sa reusesc asa:

Am gasit pe un PC de-al prietenului un backup in pacostea de Win 8/iTunes la iPhone. Oare unde ar fi localizata mapa in care s-a salvat backup-ul?
Fara tastarea codului de acces pe display nu permite nici sincronizarea, iar in Win8 cautarea dupa denumirea vizibila in iTunes nu a gasit nimic…

macforum.ro/t/probleme-display-iphone-5s-stie-cineva-de-la-ce-ar-putea-fi/1111/7?u=bda
Pliiiz, heeelp, cineva!? Inca nu s-a izbutit accesarea iPhone 5s cu display-ul busit pentru problema descrisa mai sus.
In speranta introducerii codului de acces cu tastatura externa USB am procurat adaptorul acesta:

M-am inspirat de aici:

Problema e ca iPhone-ul afiseaza mesajul ca la Keyboard ii trebuie alimentare cu otet mai tare. Oare cum as putea alimenta suplimentar modelul AppleKeyboard cu HUB incorporat?

În general, produsele 3-rd party nu se pot conecta la un produs Apple prin lighting dacă nu au un soft însoțitor. Dispozitivele OTG nu vor fi compatibile. Mesajul că îi trebuie alimentare apare chiar dacă ar avea alimentare. La un iPhone am reușit să conectez doar un stick, dar după instalarea unui soft, am uitat cum îi zice.

Merci. Tastaura e Apple USB cu 2xHUB pe ea. Te referi la adaptorul Lightning OTG ca fiind 3rd party?