Probleme buton POWER +++

Buna ziua
Dețin un MacBook Pro A1398. Acest laptop avea următoarele probleme: bateria nu mai ținea foarte mult și boxele aveau un barait foarte deranjant. Am decis sa achiziționez baterie și boxe. Am instalat bateria și boxele noi iar laptopul funcționează foarte bine. Probleme apărute după instalare.
Butonul de POWER nu mai este funcțional, tastele SHIFT nu mai funcționează(SHIFT+1=1 etc), butonul de volum minim funcționează și maxim nu funcționează.
Am încercat sa resetez SMC fără nici un succes (probabil din cauza faptului ca nu functioneaza butoanele de POWER si SHIFT).
Am incercat si am facut update la ultima versiune de OS si degeaba.
Am incercat un recovery OS si degeaba.
Singura posibilitate sa il pornesc este sa desfac capacul de pe spate, scot bateria, o las 15 secunde, cuplez bateria, cuplez incarcatorul si apas pe POWER ca sa poata porni.
As dori un sfat cum sa pot rezolva problema va rog frumos.

Cu siguranță, ai afectat niște contacte odată cu umblatul înăuntru cînd ai schimbat bateria și boxele. Nu cred că cineva te-ar putea sfătui numai din descriere, trebuie dus la un doctor, sunt destui care se pricep să-ți aranjeze jucăria. Unde locuiești?

Drobeta Turnu Severin. Dacă știți cumva un contact va rog sa îmi spuneti.

Acolo nu… Dar poți trimite prin poștă la București, Cluj, Constanța… Nu am o „pilă” anume, îți înșir aici niște posibile soluții. Îi suni mai întâi:
Buc
http://www.iturgent.ro (mi-au rezolvat niște probleme relativ complexe)
https://reparatiimacbook.com (au și sucursală la Constanța, au referințe foarte bune, nu am apelat la ei, deocamdată)
http://www.1reparatii-laptop.ro/service-apple.html (nu știu ce nivel au)
Cluj
http://www.service-macbook.ro (referințe bune)

Multumesc frumos de ajutor. O sa incerc una din variante. Stima

Posibil să fie și la tine în oraș cineva care se pricepe, nu știu. Dacă nu, sună-i și vezi cum rezolvi. Te va costa transportul, evident. Posibil ca unii să aibă contract cu un curier rapid și să plătești mai puțin decât uzual, de ex. 10–15 lei față de 25–30 lei.