Problema Pornire

Salut! Am achizitionat acum 2 ani un MacBook Pro 2010 13,5 inch si am o problema cu pornirea. Apas pe buton si nu vrea sa porneasca. Nici ventilatorul nici display-ul nu pornesc. Am incercat sa-l pornesc si cu alimentatorul bagat dar tot nimic. Ce credeti ca as putea sa fac?

Să-l duci la un doctor. Dacă e doar o chestiune de contact, s-ar putea să merite, dacă e ceva mai serios, s-ar putea să nu mai merite reparația, îți va spune dom’ doctor.

Ok mersi. Dar un ”chirurg” d’asta e scump?

Depinde de operatie. Face o analiza si.ti spune care ar fi pretul.

Am avut si eu diferite probleme cu primul meu macbook cumparat la inceputul anului, second hand . De atunci am mai invatat cate ceva. Daca esti in Bucuresti, as fi dispus sa ne uitam impreuna dar…pana la Craciun am un program foarte incarcat. Dupa Craciun, daca nu ai rezolvat si doresti, sunt disponibil. Sper totusi sa rezolvi pana atunci.
Uitasem, nu te costa, suntem colegi de forum.
Si eu am fost ajutat.

Nu neapărat. Unde locuiești?
Oricum, trebuie să știi cam pe unde te afli, nu?

Nu cred că problema lui se rezolvă prin uitat, nu e chestiune de soft etc. Dar, cine știe?..

Ok mersi de intentie dar nu sunt din Bucuresti…

Imi puteti recomnda service-uri online in zona jud. Tulcea. Informatii si contact online

Bine ca si eu l-am luat la mana a doua dar pana acum nu a mai facut figuri nici cum, si il am de aproape 2 ani. Chiar nu inteleg ce ar putea avea. Si eu m-as fi gandit ca e o chestiune cu contactul dar nu ma pricep asa ca nu zic nimic.

SMC in a Mac.pdf (66.8 KB)