Problema pornire pentru prima data macbook

Buna. Tocmai mi-am achizitionat un macbook pro 13 retina. Am urmat toti pasii si am ajuns aici unde astept de 30 min…cat dureaza procesu? Sti cineva?

Macbooku e nou si acm e pornit pentru prima data

Ai deschis discuția și în altă parte, nu e nevoie să o reiei. Cert nu e normal. Dacă e nou, deci în garanție, și ar fi ceva stricat, se repară. Ce sfat să-ți dau? Secvența asta durează 1-2 minute, cel mult. Eu aș apăsa lung butonul de oprire, macul se va opri, aș sta un pic și l-aș reporni. Ar trebui să intri în sistem.

am rezolvat…am mers inapoi la ei si au downloadat osxu inca o data si am inceput de la 0…si a mers…multumesc si scuze pt topic

Așa de complicat au lucrat? Faza aia este ultima înainte de a intra în sistem. Dar, mă rog, era în garanție, au rezolvat-o ei. Sistemul rămăsese „agățat” undeva, nu cred că trebuia reinstalat de la zero.

bine ca au rezolvato pe loc si nu a trebuit sa astept…

Dacă au reinstalat pe loc și nu ai așteptat, nu au reinstalat, că asta durează… Au făcut un restart forțat sau, mă rog, semiforțat, sistemul s-a reparat din mers și la al doilea restart totul a fost OK.