Problema Overheat Macbook Pro 2012

Salutare, am sa incep si eu prima postare pe acest forum cu o problema.
Detin un macbook pro 2012, i5, 16 GB Ram, 500 GB HDD, si cand stau cateva zeci de minute, poate chiar si o ora 2, se cam incalzeste foarte tare sub el si pe laterale. Am pe el OSX Mojave, la baza vine cu Yosemite. Daca ii rebag yoesmite si raman pe el credeti ca e mai ok? Sau sa raman pe Mojave.

Ce înseamnă „foarte tare”? Există aplicații de măsurat temperatura. Da, se poate încălzi foarte tare, ventilatoarele ar trebui să facă față. Poate ar fi bine să-i cureți ventilatoarele și praful din interior, nu se poate să nu se fi adunat acolo. Cu Yosemite l-ai luat tu s.h., el a avut Lion la bază, probabil. Dacă nu poți face asta singur, du-te la un flăcău priceput, sunt destui acuma care bibilesc mac-uri.

2 Likes

Am inteles, am crezut ca a venit cu Yosemite. ideea este ca, se duce pana la maxim 75 grade in full load, dar simt asa ca se incalzeste spatele. Am sa il curat in acest weekend, sa vad.

Tu ce zici, sa las mojave, daca se misca ok pe el?

Multumesc mult pentru raspuns.

Pune ultimul sistem suportat de jucărie. Câtă memorie ai? Este important, dacă e cazul, pune-i maxim RAM cât poate duce sau, mă rog, nu mai puțin de 4 GB dacă nu are deja, 8 GB dacă nu are, suportă maxim 16 GB (poate nu merită banu’, nu știu, tu știi mai bine).